Αντεγκμπόγιε: «Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει ο Άρης»
Ο 27χρονος γκαρντ του Άρη μίλησε στο arisbc.gr: «Σίγουρα είναι δύσκολο ματς. Κάθε αγώνας στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολος, πρόκειται για μία πολύ ανταγωνιστική λίγκα όπου πίσω από τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους».
Για το φιλικό με τους Μαχητές Δόξας Πευκών: «Αυτό το ματς μας βοήθησε να ξαναμπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μία εβδομάδα μετά την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ. Χρειάζονται αυτοί οι αγώνες όταν υπάρχει κενό στο πρωτάθλημα».
Για τη σημασία που έχει το παιχνίδι με την ΑΕΝΚ, που αγωνιζόταν πέρυσι: «Σίγουρα είναι ένα σημαντικό ματς. Οι εκτός έδρας αγώνες έχουν τη δική τους σημασία και κρίνουν πολλά αναφορικά με την τελική κατάληξη. Πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά τον αγώνα και να παίξουμε σκληρά, να δώσουμε μάχη για 40 λεπτά, αφού αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα.
Σίγουρα θα είναι συναρπαστικό. Είναι ενδιαφέρον να επιστρέφεις ως αντίπαλος στην έδρα μιας ομάδας στην οποία έπαιξες στο, πρόσφατο μάλιστα, παρελθόν. Πέρυσι κάναμε πολύ καλή πορεία με την Κηφισιά, όμως τώρα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει ο Άρης».
Σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου: «Σίγουρα ο αντίπαλος έχει κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, στην έδρα μας. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και, όπως είπα, μία δύσκολη δοκιμασία. Εμείς το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη, η οποία θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
