Μάικ Μπατίστ, ο προπονητής!

Φάνης Παναγιώτου
Μάικ Μπατίστ, ο προπονητής!

bet365

Ο Μάικ Μπατίστ πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς του δίνουν την ευκαιρία να ξεκινήσει μία νέα καριέρα στους πάγκους.

Ο «Μιχάλης» βρίσκεται στις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα, με την οικογένεια του (σ.σ. πριν δύο μήνες έγινε πατέρας για δεύτερη φορά) να μένει στο Σαν Φρανσίσκο και τον ίδιο να πηγαινοέρχεται στο Κλίβελαντ. Ο λόγος είναι πως ο Μάικ Μπατίστ ανήκει πλέον στο προπονητικό τιμ των Canton Charge.

Πρόκειται για τη θυγατρική ομάδα των Κλίβελαντ Καβαλίερς στο NBDL (αναπτυξιακή λίγκα του NBA), με τον Μπατίστ να είναι πλέον συνεργάτης του Ισπανού Ζόρντι Φερνάντεθ (head coach) και να έχει αναλάβει την προπόνηση των ψηλών της ομάδας.

Μάλιστα, ο Αμερικανός έχει μιλήσει με τον Ντέιβιντ Μπλατ, που ανέλαβε το καλοκαίρι την ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς και είναι έτοιμος για μία νέα καριέρα στους πάγκους, με στόχο να φτάσει μέχρι τον «μαγικό κόσμο».

Όσον αφορά στη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, ο Μάικ Μπατίστ απογοητεύτηκε από το φινάλε της πορείας του στους «πράσινους», ωστόσο πλέον τα έχει αφήσει όλα πίσω του και σκέφτεται αποκλειστικά τη νέα πρόκληση της καριέρας του στους Canton Charge.

 

NBA Τελευταία Νέα