Οι Παπαθεοδώρου & Κόνιαρης για το μεταξύ τους περιστατικό

ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ

Οι Παπαθεοδώρου & Κόνιαρης για το μεταξύ τους περιστατικό

Οι Παπαθεοδώρου & Κόνιαρης για το μεταξύ τους περιστατικό

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήγησε πως βρήκε αέρα κι όχι τον Αντώνη Κόνιαρη, έχοντας ως μάρτυρα υπεράσπισης τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος διέψευσε πως τον χτύπησε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

«Με αφορμή videos που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και με δείχνουν δήθεν να χτυπάω αθλητή της Εθνικής Εφήβων, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε θα χτυπούσα αθλητή κι ειδικά ένα παιδί 18 ετών. Το χέρι μου έκανε κίνηση στον αέρα απ' τον εκνευρισμό μου και δεν τον χαστούκισα ποτέ, όπως μπορεί κάποιον να ξεγελά η θέση της κάμερας. Μάρτυράς μου είναι ο αθλητής» εξήγησε έπειτα τη νίκη επί της Ισπανίας (85-89 2η παρ. - 1η αγων. β' φάσης U18 Eurobasket Τουρκίας) ο 39χρονος προπονητής της Εθνικής Εφήβων.

Με τη σειρά του, ο 17χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού πρόσθεσε πως «σχετικά με το δήθεν περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον μου, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ο προπονητής μου δεν με χτύπησε ΠΟΤΕ. Είναι φανερό ότι η εικόνα ξεγελά. Μου έκανε πολύ έντονες παρατηρήσεις, όμως, σε καμία περίπτωση δε με χτύπησε. Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Περιμένουμε απ' τους Έλληνες να μας στηρίξουν κι όχι μετά από μία πολύ σημαντική νίκη να συζητάμε για πράγματα που δεν έχουν συμβεί».

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet