O Iβάνοβιτς ήθελε τον Μπουνγκού-Κολό

O Iβάνοβιτς ήθελε τον Μπουνγκού-Κολό

Φάνης Παναγιώτου
O Iβάνοβιτς ήθελε τον Μπουνγκού-Κολό

bet365

Σε επαφή με τον Νομπέιγ Μπουνγκού-Κολό ήρθε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς που τον ήθελε στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος ο παίκτης.

Ο φόργουορντ της Λιμόζ (γενν. το 1988, ύψος 2.02μ.) έκανε φέτος σπουδαία χρονιά, καθώς με 15.1 πόντους (37.8% στα τρίποντα) και 5.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 30 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια της Pro A ήταν εκ των κορυφαίων της γαλλικής ομάδας, που επέστρεψε στην κορυφή μετά από πολλά χρόνια.

Ο Νομπέιγ Μπουνγκού-Κολό (σ.σ. μετά το τέλος της φετινής σεζόν ανανέωσε έως το 2017 με αυξημένες αποδοχές) μίλησε σε Μέσο Ενημέρωσης της Γαλλίας και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως: «Είχα μερικές πολύ καλές επαφές το καλοκαίρι. Ένας σπουδαίος προπονητής με κάλεσε και μου είπε πως με θέλει στην ομάδα του. Αυτό που πρόσφερε ευχαρίστηση και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Τελικά όμως είμαι χαρούμενος που μένω στη Λιμόζ. Πως θα μπορούσα να αρνηθώ να αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα για πρώτη με την ομάδα που είμαι Πρωταθλητής; Ήταν αδύνατον...»

Ποιος είναι αυτός ο σπουδαίος προπονητής σύμφωνα με την ιστοσελίδα lepopulaire.fr, που έγινε η συνέντευξη; Πρόκειται για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς του Παναθηναϊκού που φέρεται να ήθελε τον φόργουορντ της Λιμόζ. Ο ίδιος όμως προτίμησε να μείνει στους Πρωταθλητές Γαλλίας, που θα αγωνιστούν στην Ευρωλίγκα της νέας σεζόν.

Nobel Boungou colo:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα