Δεν αρκούσε ο... double-double Βεζένκοφ
Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ πραγματοποίησε εντυπωσιακή πρεμιέρα στο U20 Eurobasket 2014 με τη φανέλα της Βουλγαρίας, αλλά η Πολωνία (85-78) δεν του επέτρεψε να τη συνδυάσει με τη νίκη.
Ο 19χρονος φόργουορντ του Άρη έκανε τα πάντα (20π. με 7/15δίπ., 0/3τρίπ., 6/9β., 15ρ., 1ασ., 1κλ., 4λ. σε 38:10) για τη Βουλγαρία, αλλά αποχώρησε ηττημένος απ' το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του δ' ομίλου του U20 Eurobasket 2014 (8-20/7, Ηράκλειο & Ρέθυμνο).
Η Βουλγαρία θα συνεχίσει (9/7, 21:15) τις υποχρεώσεις απέναντι στη Γαλλία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
