Κουτσουκέρας: «Έχουν διάθεση και ζήλο...»

Κουτσουκέρας: «Έχουν διάθεση και ζήλο...»

Χρήστος Μιχαηλίδης
Κουτσουκέρας: «Έχουν διάθεση και ζήλο...»

bet365

Ο Βαγγέλης Κουτσουκέρας, συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, μίλησε για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει το άριστο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των Πρωταθλητών Ευρώπης.

«Υπήρχαν δύο σημαντικές απουσίες (σ.σ δεν αγωνίστηκαν οι Φαγιέ και Τζόουνς) από την πλευρά της Ελευσίνας, οι οποίες δεν βοήθησαν την ομάδα τους να παρουσιαστεί ακόμα πιο ανταγωνιστική. Εμείς ήμασταν αρκετά σοβαροί κι όπως είχε ζητήσει ο κόουτς τρέξαμε παίζοντας σε υψηλό ρυθμό με στόχο να κάνουμε πιο εύκολη τη δουλειά μας», δήλωσε ο Βαγγέλης Κουτσουκέρας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αήττητο σερί που τρέχει ο Ολυμπιακος:

«Δεν το έχουμε στο μυαλό μας. Αυτά τα στοιχεία είναι περισσότερο για τα Μέσα Ενημέρωσης. Εμείς αυτό που κοιτάζουμε είναι να μπορούμε να παίζουμε καλά, να υπάρχουν αγωνιστικές ισορροπίες και παράλληλα να ξεκουράζονται οι παίκτες ώστε να είναι πάντα φρέσκοι».

Τέλος, ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα μίλησε και για τις διαφορές του φετινού και του περσινού Ολυμπιακού: «Το καλοκαίρι έγινε ένα φρεσκάρισμα και ήρθαν στην ομάδα κάποια παιδιά με μεγάλη διάθεση και ζήλο για να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς δεν είχαν αγωνιστεί ξανά σε τόσο υψηλό επίπεδο. Αυτές οι αλλαγές μας έδωσαν μία καλύτερη και πιο ομαδική ταυτότητα μέσα στο γήπεδο. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια το κλίμα είναι πολύ καλό και τα παιδιά πριν απ' όλα τ' άλλα είναι μία εξαιρετική παρέα».

 

Τελευταία Νέα