«Να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε»

Gazzetta team
«Να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε»

bet365

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», στο οποίο θα πάρουν μέρος οι Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Ρέθυμνο και Λουκόιλ, με τους προπονητές να έχουν την ευκαιρία για τελευταία τεστ πριν τις επίσημες υποχρεώσεις.

Αναλυτικά όσα είπαν οι προπονητές:

Αργύρης Πεδουλάκης (Παναθηναϊκός): "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε στο πιο όμορφο μέρος της Ελλάδος, την Κρήτη, και ειδικότερα στο Ρέθυμνο. Με θέρμη ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση που μας δόθηκε να παίξουμε για 2η χρονιά στο τουρνουά του Ρεθύμνου και βοηθά στην αποκέντρωση. Το Ρέθυμνο έχει και υποδομές και το σκεπτικό να κάνει δυνατό τουρνουά. Το όνομα του Παναθηναϊκού βοηθά σε αυτό το κομμάτι, ώστε να προσελκύσει και άλλες ομάδες. Κάθε φορά που μπορούμε θα είμαστε εδώ. Έχουμε 6-7 ημέρες που είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε κάνει τρεις προπονήσεις. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και εμείς πρέπει να κάνουμε ταχύρρυθμα μαθήματα, γιατί ειδικά στην Ευρωλίγκα έχουμε δύσκολο πρώτο γύρο, με πέντε εκτός έδρας ματς. Θέλουμε να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Όταν παίζεις σε συνθήκες παιχνιδιού είναι πιο εύκολο να δεις τα λάθη σου, από ό,τι είναι στην προπόνηση. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης προσπαθεί να επανέλθει. Είναι καλύτερα. Θέλει χρόνο και προσοχή. Δεν θα έχουμε και τον Κάρι, ο οποίος έχει μυικό σπασμό στον αυχένα και θα είναι εκτός. Θα μας πουν οι γιατροί αν μπορεί και κατά πόσο να βοηθήσει".

Γιάννης Σφαιρόπουλος (Πανιώνιος): "Είναι μεγάλη μας χαρά να βρισκόμαστε στο τουρνουά του Ρεθύμνου. Ευχαριστούμε ως Πανιώνιος τη διοίκηση της ΚΑΕ. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η ομάδα έρχεται εδώ. Είναι χαρά μας να παίζουμε στο «Π. Οικονομάκης», σε έναν φιλόξενο τόπο, που διαθέτει μια ανταγωνιστική ομάδα. Αυτό το τουρνουά μας βοηθά για τη συνέχεια της προετοιμασίας μας. Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την έναρξη των υποχρεώσεων μας. Είναι event υψηλού επιπέδου, με τη συμμετοχή των τριών από τις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και έναν άκρως ανταγωνιστικό σύλλογο όπως είναι η Λουκόιλ, στο οποίο θα δουλέψουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις. Ελπίζουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να απολαύσει θέαμα υψηλού επιπέδου".

Θανάσης Γιαπλές (Ρεθυμνο): "Καλωσορίζω τους κόουτς, τις αποστολές και τους δημοσιογράφους. Ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης. Είναι το πιο δυνατό τουρνουά που γίνεται στην Ελλάδα, στη μνήμη ενός πολύ ιδιαίτερου ανθρώπου και αθλητή. Έγινε η καλύτερη επιλογή. Είναι ο εξάκις πρωταθλητής της Ευρώπης, ο νταμπλούχος Ελλάδος Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος, εκ των ιστορικότερων ομάδων και η τρίτη καλύτερη στην Ελλάδα και η Λουκόιλ των συνεχόμενων συμμετοχών σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζουμε να γίνουν ενδιαφέροντα ματς για εμάς τους προπονητές, για τις ομάδες και τον κόσμο που θα έλθει. Εύχομαι να έχετε την καλύτερη δυνατή διαμονή".

Σάσο Βεζένκοφ (Λουκόιλ): "Καλημέρα everybody. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Δυνατό τουρνουά και πολύ σημαντικό για εμάς γιατί σε 2 εβδομάδες ξεκινάμε με το Eurocup. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε πού βρισκόμαστε στην preseason. Θα αντιμετωπίσουμε, όλοι ξέρουν τον Παναθηναϊκό, μαζί και Πανιώνιο και Ρέθυμνο, που είναι πολύ ανταγωνιστικές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς και να δείξουμε πού βρισκόμαστε".

 

Τελευταία Νέα