«Ξεχωριστή εμπειρία η Κίνα»

«Ξεχωριστή εμπειρία η Κίνα»

Φάνης Παναγιώτου
«Ξεχωριστή εμπειρία η Κίνα»

bet365

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού στην Κίνα περιέγραψε ο Μάικ Μπατίστ, που κατέληξε υπογραμμίζοντας πως όλοι πέρασαν καλά και το απόλαυσαν...

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο blog του στο paobc.gr ο Μάικ Μπατίστ:

Γειά σας και πάλι…

Για τελευταία φορά, όμως από την Κίνα. Και το λέω αυτό, γιατί αφήσαμε το Πεκίνο και πήραμε το δρόμο της επιστροφής στη βάση μας, την Αθήνα. Πρώτα πετάξαμε για την Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια προσγειωθήκαμε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Για περίπου μία εβδομάδα ζήσαμε μακριά από την Αθήνα, καθώς βρεθήκαμε στο Φοσάν και στο Πεκίνο. Ξεχωριστή εμπειρία, δίχως άλλο. Επισκεφθήκαμε το σπίτι του Μπρους Λι, ενώ την τελευταία μας μέρα στο Πεκίνο, παρέα με τον Ραμέλ και τον Τζέιμς, αποφασίσαμε να πάμε προς το Σινικό Τείχος.

Όταν το αντικρίζεις είναι σα να γίνεται πραγματικότητα ένα παιδικό σου όνειρο. Είναι απίστευτο… Εντυπωσιακό! Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψεις, είναι κάτι που αν έχεις την ευκαιρία να το δεις, δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη.

Μιλάμε για ένα από τα θαύματα του κόσμου, όχι για κάτι τυχαίο. Μεγαλοπρεπές, εκπληκτικό… Δεν έχω λόγια.

Πλέον αφήσαμε πίσω μας την Κίνα και κρατάμε τις αναμνήσεις απ’ αυτό το ενδιαφέρον ταξίδι. Οπωσδήποτε ήταν μια εμπειρία που δεν μπορείς να ζήσεις τόσο συχνά. Γι’ αυτό και κοιτάξαμε να την απολαύσουμε, πέρα από την προπόνηση, στις διάφορες εκδηλώσεις, αλλά και στις επισκέψεις που κάναμε. Προσωπικά το απόλαυσα και μπορώ να πω ότι πέρασα καλά, ενώ αν κρίνω από τις αντιδράσεις των συμπαικτών μου… Όλοι περάσαμε καλά.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Μάικ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα