Σπανούλης: «Τα πάντα για την Εθνική» (vid)

Σπανούλης: «Τα πάντα για την Εθνική» (vid)

Αντώνης Κατσίκης
Σπανούλης: «Τα πάντα για την Εθνική» (vid)

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης απέφυγε να μιλήσει για τους απόντες, τόνισε πως όλοι οι παίκτες που θα βρεθούν στο Καρπενήσι θα δώσουν τα πάντα για την Εθνική και δήλωσε περήφανος για τη «γαλανόλευκη».

«Προτιμώ να μιλήσουμε για τα παιδιά που είναι εδώ. Είναι άδικο να μιλήσουμε γι' αυτούς που λείπουν. Εμείς που είμαστε εδώ θα κάνουμε τα πάντα για την Εθνική ομάδα της χώρας μας. Αποτελεί τιμή και περηφάνια να ανήκεις σε μια ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός», τόνισε ο γκαρντ της Εθνικής για τις φετινές απουσίες και στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους στόχους της ομάδας. «Ελπίζουμε πάνω από όλα να είμαστε υγιείς, να κάνουμε μια καλή προετοιμασία και σε αυτές τις έξι εβδομάδες να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε το στόχο μας. Όλα τα παιδιά έχουμε μιλήσει με τον κόουτς και έχει γίνει μια προεργασία που θα βοηθήσει να είναι πιο άμεση η προσαρμογή στις απαιτήσεις του νέου προπονητή. Μας ξέρει καλά και θα τον μάθουμε κι εμείς μέρα με τη μέρα».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Αντρέα Τρινκιέρι τον συμπεριέλαβε στους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης δίπλα σε Διαμαντίδη και Ναβάρο, είπε: «Με τιμούν τα λόγια του και τον ευχαριστώ. Όμως δεν παίζω μόνο εγώ στην Εθνική, παίζει όλη η ομάδα και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα