Μένει στον Ολυμπιακό ο Λο

Μένει στον Ολυμπιακό ο Λο

Gazzetta team
Μένει στον Ολυμπιακό ο Λο
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Ολυμπιακός έκανε αύξηση πάνω από 60% στον Έισι Λο και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Έισι Λο αναμένεται να συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα και τη νέα σεζόν, αφού ο Ολυμπιακός του κατέθεσε πρόταση με αύξηση στις αποδοχές του. Ο Λο από τις 550.000 ευρώ θα αμείβεται με 800.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, γίνεται η ανατροπή στην υπόθεση με τον Αμερικανό πλέι μέικερ, αφού όλα έδειχναν πως θα αποτελούσε παρελθόν από τον σύλλογο του Πειραιά. Για τον Έισι Λο υπήρχε απογοήτευση από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού καθώς μετά το φάιναλ φορ του Λονδίνου φαινόταν πως ήταν... αλλού.

Όμως, για την παραμονή του μέτρησε η καθοριστική του προσφορά στο Φάιναλ Φορ όπου οι Πειραιώτες κατέκτησαν τη δεύτερη σερί Ευρωλίγκα και τρίτη συνολικά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θεωρεί από τα βασικά του στελέχη τον Λο και έπαιξε μεγάλο ρόλο και η διάρκεια που έχει στο παιχνίδι του.

Επίσης, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλει πολλές αλλαγές στον κορμό της ομάδας και μαζί με την πρόταση των 800.000 ευρώ, από τις 550.000 ευρώ, που έπαιρνε ο Λο δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα