Ανανέωσε ο Κάρι με το «τριφύλλι»

Ανανέωσε ο Κάρι με το «τριφύλλι»

Μάκης Σταθάτος
Ανανέωσε ο Κάρι με το «τριφύλλι»

bet365

Την φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να φοράει ο Ραμέλ Κάρι, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την συμφωνία.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 33χρονο γκαρντ, ο οποίος αποκτήθηκε λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Μετά τον Τζέιμς Γκιστ, ο Κάρι έγινε ο δεύτερος παίκτης που ανανεώνει με τον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τη συνεργασία των δύο πλευρών. Το διάστημα που αγωνίστηκε με το τριφύλλι, πήρε μέρος σε 10 αγώνες και είχε 113 πόντους (11.3 μ.ο.) με 26/40 δίποντα, 19/33 τρίποντα, 4/4 ελεύθερες βολές και ακόμη 36 ριμπάουντ (22-14), 20 ασίστ, 1 κόψιμο, 13 κλεψίματα, προσθέτοντας στην τροπαιοθήκη του το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Κάρι ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Καλιφόρνια με την οικογένειά του δήλωσε: «Η εμπειρία που έζησα, αν και μιλάμε για περίπου ένα μήνα, ήταν εξαιρετική. Ένιωσα ότι ήμουν στο σωστό μέρος σχεδόν με το που έφτασα στην Αθήνα. Οι προπονητές, οι παίκτες, οι άνθρωποι στην ομάδα με έκαναν να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή. Όλα αυτά το έκαναν εύκολο για μένα να πάρω την απόφαση να παραμείνω».

Για το τι έπαιξε ρόλο στην απόφασή του να παραμείνει: «Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό! Είναι όνειρο για έναν παίκτη να βρίσκεται σε αυτή την ομάδα. Είναι μεγάλος σύλλογος και η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Σε συνδυασμό με το ότι ένιωσα καλά από την πρώτη στιγμή, τι άλλο να ζητήσω;»

Για την άμεση προσαρμογή του: «Ήταν καλά ακόμη κι έτσι. Και υποθέτω ότι του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερα αφού θα βρίσκομαι με την ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας».

Για τον στόχο του την επόμενη αγωνιστική περίοδο: «Φέτος ήρθα αργά και δεν κατάφερα να παίξω στην Ευρωλίγκα. Ανυπομονώ γι’ αυτό λοιπόν. Να αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα. Είναι το υψηλότερο επίπεδο και ως παίκτης αυτός είναι ο στόχος, να παίξεις σε αυτό το υψηλότερο επίπεδο, να έχεις δίπλα σου τους καλύτερους, να αναμετρηθείς με τους καλύτερους. Θα ήταν εξαιρετικό αν η χρονιά έκλεινε με έναν τίτλο και σε αυτή τη διοργάνωση! Αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να κοιτάμε μέχρι τον επόμενο αγώνα…»

Για την υποδοχή στο ξενοδοχείο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «(γελάει) Δεν ξέρω… Ήταν τρελό όλο το σκηνικό… Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν ξέρω αν θα είμαι μέσα στο πούλμαν, ή στην οροφή… Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να το ξαναζήσω… Ότι θέλω να ξαναζήσω τη διαδρομή ως το ξενοδοχείο!»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα