Ναβάρο: «Ήθελα το αντίο μου να ήταν στο ματς για το χρυσό»

Ναβάρο: «Ήθελα το αντίο μου να ήταν στο ματς για το χρυσό»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ναβάρο: «Ήθελα το αντίο μου να ήταν στο ματς για το χρυσό»

bet365

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μίλησε για τα 17 χρόνια καριέρας με την εθνική Ισπανίας τα οποία πλέον ανήκουν στο παρελθόν.

Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα δε θα ξαναφορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας και μετά την απονομή του χάλκινου μεταλλίου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο αρχικά ανέφερε πως, Είναι μια περίεργη μέρα. Έλαβα πολλά μηνύματα και είμαι πολύ χαρούμενος για όλα όσα συνέβησαν. Όπως είπα και στην προπόνηση, θα ήθελα το αντίο μου να ήταν σε άλλο τελικό και με διαφορετικό χρώμα μεταλλίου, αλλά η ομάδα τα πήγε καλά και αντιδράσαμε μετά τον ημιτελικό. Τα πήγαμε πραγματικά καλά και με βοήθησαν να κερδίσω ξανά ένα μετάλλιο. Κρατάω τις καλές στιγμές, υπήρχαν και κάποιες κακές, αλλά ευτυχώς οι καλές είναι περισσότερες και είναι πιο σημαντικές. Κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο στο World Cup του 2006, πήρα το χρυσό στη Λιθουανία, αλλά πάνω απ' όλα έκανα πολλούς φίλους, εντός και εκτός παρκέ όλα αυτά τα χρόνια».

Στη συνέχεια μίλησε για όλα όσα θα του λείψουν από την εθνική ομάδα, «Θα μου λείψει αυτή η οικογένεια και όλα όσα δημιουργήσαμε με αυτούς τους συμπαίκτες. Είχα πάρει την απόφασή μου, όμως, είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να πω αντίο με ένα μετάλλιο. Είμαι ενθουσιασμένος, αλλά προσπαθώ να συγκεντρώσω όλα τα συναισθήματά μου, αλλά και τις πολλές αναμνήσεις μου σε αυτά τα 17 χρόνια. Ήταν ευχαρίστηση να παίζω για την εθνική ομάδα και να υπερασπίζομαι τη χώρα μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα