«Τελειώνει» ο Καββαδάς, φουλ για Μπένσον

«Τελειώνει» ο Καββαδάς, φουλ για Μπένσον

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Τελειώνει» ο Καββαδάς, φουλ για Μπένσον

bet365

Η τελευταία απόπειρα του Παναγιώτη Γιαννάκη να πείσει τον Βασίλη Καββάδα δεν στέφεται από επιτυχία κι έτσι ο Άρης στρέφει την προσοχή του στην περίπτωση του Κιθ Μπένσον.

Τις προηγούμενες ημέρες οι «κίτρινοι» έκαναν ύστατη προσπάθεια να πείσουν τον Καββαδά να παραμείνει στην ομάδα. Προς αυτήν την κατεύθυνση, ο Παναγιώτης Γιαννάκης επικοινώνησε με τον 25χρονο σέντερ. Η αλήθεια είναι ότι ο Καββαδάς μπήκε σε δίλημμα, σκέφτηκε το ενδεχόμενο της επιστροφής αλλά η πρόταση για μείωση των αποδοχών (του συμβολαίου της επόμενης χρονιάς) δεν τον βρήκε σύμφωνο.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λειψία - Γκλάντμπαχ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Συν τοις άλλοις, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ομάδα του εξωτερικού επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη καθώς επίσης και ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο πριν τη συμφωνία. Ως εκ τούτου, η υπόθεση Καββαδά – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – θα τελειώσει και τυπικά για τον Άρη.

Κι έτσι οι «κίτρινοι» θα επιστρέψουν στο αρχικό πλάνο τους δηλαδή στον Κιθ Μπένσον. Ο Αμερικανός σέντερ βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι ενήμερος περί του ενδιαφέροντος του Άρη και τουλάχιστον πριν από 5-6 ημέρες ήταν θετικός στην προοπτική συνεργασίας.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE NEWS FEED