Της έλειψαν οκτώ, πάει για χρυσό! (pic)

Της έλειψαν οκτώ, πάει για χρυσό! (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Της έλειψαν οκτώ, πάει για χρυσό! (pic)

bet365

O Σάσα Τζόρτζεβιτς... βαρέθηκε να μετράει απουσίες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όμως η Σερβία θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό με τη Σλοβενία.

Το ότι δεν έχει ο κόσμος την ευκαιρία να απολαύσει κάποιους σπουδαίους σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ αποτελεί τη μία διάσταση της απουσίας τους. Η άλλη αφορά τις ομάδες, που πλήττονται από τέτοιες απουσίες. Άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο, όχι απαραίτητα από τον αριθμό των απουσιών, αλλά κυρίως από την αξία των παικτών που λείπουν και το ρόλο που έχουν μέσα στο σύνολο.

Η σερβική ομοσπονδία, λοιπόν, ενημέρωσε στις 20 Αυγούστου ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Eurobasket 2017 προσθέτοντας το όνομά του στο απουσιολόγιο του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες στο Ρίο και δευτεραθλητές κόσμου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας έχουν σημαντικές απουσίες ωστόσο έφτασαν ως το τέλος της διαδρομής και πλέον θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά απέναντι στους Σλοβένους το βράδυ της Κυριακής (17/9, 21:30).

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Μίλος Τεόντοσιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Νέμανια Μπιέλιτσα, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νέμανια Νέντοβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Στέφαν Μάρκοβιτς (σ.σ. αποσύρθηκε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες) δεν αγωνίστηκαν στο 40ό Eurobasket όμως η Σερβία είναι έτοιμη να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης!

 

Τελευταία Νέα