Online μαθήματα προπονητικής από τον Πασκουάλ! (pic)

Online μαθήματα προπονητικής από τον Πασκουάλ! (pic)

Gazzetta team
Online μαθήματα προπονητικής από τον Πασκουάλ! (pic)

bet365

Online μαθήματα προπονητικής από τον Τσάβι Πασκουάλ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι το επιθυμούν, ένα εγχείρημα που γίνεται σε συνεργασία με την ACB.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα διδάξει τα μυστικά της προπονητικής σε επίδοξους coaches, αφού μέχρι τον Ιανουάριο θα κάνει μια σειρά online μαθημάτων σε συνεργασία με την ACB.

Ο τίτλος του εγχειρήματος θα είναι: «Ο πίνακας του Τσάβι Πασκουάλ: Τα κλειδιά για την στρατηγική και την τακτική στο μπάσκετ του 21ου αιώνα». O κόουτς του Παναθηναϊκού θα παρουσιάσει κάποιες μεθόδους του από το playbook του σε άμυνα και επίθεση από ματς του ισπανικού πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει τα μαθήματα θα πρέπει να εγγραφεί στην διαδικτυακή τάξη με 180 ευρώ. Το link είναι http://www.acb.com/lapizarradexavipascual/

«Είναι ένα μάθημα με αρκετή τακτική, με μεθοδικό τρόπο, που μπορεί να αποτελέσει έναν οδηγό τακτικής για πολλούς προπονητές και να τους βοηθήσει όχι μόνο αντιληφθούν την δική μου φιλοσοφία, αλλά και να αναπτύξουν τη δική τους αντίληψη για το μπάσκετ, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό», ήταν τα λόγια του Πασκουάλ.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα