Η φανέλα-δώρο στον Τσάβι Πασκουάλ!

Η φανέλα-δώρο στον Τσάβι Πασκουάλ!

Γιώργος Κούβαρης
Η φανέλα-δώρο στον Τσάβι Πασκουάλ!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Τσάβι Πασκουάλ συμπλήρωσε 45 χρόνια ζωής και λίγο πριν από το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Άρη, οι ιθύνοντες από την ομάδα του Άργους Ορεστικού του έκαναν δώρο μια φανέλα της ομάδας.

Λίγα λεπτά πριν από το τζάμπολ του φιλικού αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού-Άρη στο κλειστό του Άργους Ορεστικού, η ομάδα του Άργους έδωσαν στον τεχνικό των «πρασίνων» μια φανέλα με το νούμερο «13».

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Άργους Ορεστικού, Φίλιππος Παπαστεγιου, όπως επίσης ο βοηθός του Σπύρος Κίτσιος.

Επίσης ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Σαρρής έδωσε αναμνηστικά μπρελόκ του Άργους σε όλα τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Να σημειωθεί ότι την επόμενη μέρα του φιλικού, η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει στην Αθήνα για να προετοιμαστεί για τα δύο δυνατά φιλικά με Ούνικς Καζάν (15/9) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (17/9).

 

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα