«Αυτός είναι ο Γκάλης»

«Αυτός είναι ο Γκάλης»

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Αυτός είναι ο Γκάλης»

bet365

Σε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά την προπόνηση (08/09) του Άρη. Προς τιμήν της εισόδου του Νίκου Γκάλη στο Hall of Fame συγκέντρωσε όλη την ομάδα στο Μουσείο της ΚΑΕ και τους μίλησε για τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ.

Πρόκειται για μια αυτονόητη ενέργεια η οποία όμως ουδέποτε έγινε – με αυτόν τον τρόπο – στον Άρη. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης επικοινώνησε με τους Βασίλη Λυπηρίδη, Χάρη Παπαγεωργίου, Διονύση Ανανιάδη και Πέτρο Ράσογλου και προγραμμάτισε την επίσκεψη όλη της ομάδας στο Μουσείο της ΚΑΕ σε μια συμβολική κίνηση τιμής προς τον Νίκο Γκάλη λόγω της αποψινής εκδήλωσής για την είσοδο του στο Hall of Fame.

ΜΑΥΡΟ ή ΚΙΤΡΙΝΟ; Δήλωσε συμμετοχή και διεκδίκησε ένα Opel Adam! Live the action (21+)!

Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ μαζί με τους τέσσερις επίσης βετεράνους καλαθοσφαιριστές της ομάδας, μίλησαν στους παίκτες για την ιστορία του Άρη, τον Νίκο Γκάλη αλλά και όσα πέτυχε ο σπουδαίος αθλητής. Δείχνοντας εκθέματα από το Μουσείο, τους περιέγραψε στιγμές που έζησε με την ομάδα και σκιαγράφησε τον Νίκο Γκάλη τονίζοντας την τεράστια συμβολή του στην πορεία του ελληνικού αθλητισμού, του μπάσκετ και φυσικά του Άρη. Οι Ελληνες γνώριζαν, οι Αμερικανοί ενημερώθηκαν και ήταν εντυπωσιασμένοι με αυτά που τους έλεγε ο προπονητής τους.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED