Μπογκντάνοβιτς για ΝΒΑ: «Θα ανοίξω το κινητό μου στις 7 Ιουλίου»!

Μπογκντάνοβιτς για ΝΒΑ: «Θα ανοίξω το κινητό μου στις 7 Ιουλίου»!

bet365

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ από την νέα σεζόν.

Δημοσιεύματα θέλουν τον «αστέρα» της Φενέρ να συνεχίζει την καριέρα του στο ΝΒΑ και στους Κινγκς, αλλά εκείνος δεν έδωσε μια συγκεκριμένη απάντηση στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Ήρθα σε μια συμφωνία. Προς το παρόν κάνω διακοπές και θα ανοίξω το κινητό μου μετά τις 7 Ιουλίου, για να δω τι γίνεται», είπε ο Μππογκντάνοβιτς, που βρέθηκε στην Σύρο για το «Lg AegeanBall Festival», και συνέχισε: «Είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα. Όταν σου έρχονται τέτοιες ευκαιρίες μια φορά στην ζωή σου, πρέπει να τις αρπάζεις. Ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Για την σχέση του με τον Γιώργο Πρίντεζη είπε: «Το μπάσκετ είναι αυτό που μας ενώνει. Γίνεται μια πολύ ωραία διοργάνωση κι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για το γεγονός πως νωρίτερα ο Κώστας Σλούκας επέλεξε ανάμεσα στον... κόκκινο Ομπράντοβιτς και στην... κόκκινη θερμοκρασία, υποστήριξε χαμογελώντας: «Του Σλούκα τού αρέσει να κάνει αστεία».

Για την φετινή σεζόν με την Φενέρ δήλωσε: «Ήταν μια μεγάλη και υπέροχη σεζόν. Γράψαμε ιστορία! Κάναμε περήφανους τους οπαδούς μας στην Τουρκία, αλλά και τους εαυτούς μας».

 

NBA Τελευταία Νέα