Σλούκας: «Δεν ξεχνιούνται τα βίντεο με τον "Ζοτς" μετά από ήττες»

Σλούκας: «Δεν ξεχνιούνται τα βίντεο με τον "Ζοτς" μετά από ήττες»

bet365

Με χιουμοριστική διάθεση, ο Κώστας Σλούκας αποκάλυψε τι γίνεται μετά από τις ήττες της Φενέρ και μίλησε για το «LG AegeanBall Festival» που συμμετέχει.

Ο Έλληνας γκαρντ της Φενέρ βρίσκεται στην Σύρο, καθώς συμμετέχει στο «LG AegeanBall Festival» και είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ήρθα για να βοηθήσω την προσπάθεια του Γιώργου. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε το φίλο μας και είμαστε χαρούμενοι με αυτό».

Ο Σλούκας στο τουρνουά που διοργανώνει ο Πρίντεζης ήταν συμπαίκτης με τους Μπογκντάνοβιτς - Μπουρούση και είπε αστειευόμενος για τους αντιπάλους του (Πρίντεζη - Μάλτση - Χάινς): «Με παιδάκια με έβαλαν να παίξω, βάλτε με να παίξω με κανέναν σοβαρό (γέλια)».

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Για το αν του έδωσε οδηγίες ο Ομπράντοβιτς: «Οι οδηγίες του Ζέλικο δεν ξεχνιούνται, ειδικά τα βίντεο μετά από τις ήττες της Φενέρ (γέλια)», ενώ για το αν προτιμά τον καύσωνα ή τον... κόκκινο προπονητή του, είπε «Τον καύσωνα (γέλια)»!

Για την ανανέωση του με την Φενέρ: «Οι προτεραιότητες που υπήρχαν ήταν συγκεκριμένες. Υπήρχε ενδιαφέρον από την Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξα να συνεχίσω στην Φενέρ. Είχαμε κάνει αρκετές συζητήσεις. Νιώθω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Φενέρ στο πρόσωπό μου. Υπήρχαν διαφορές, συζητήσαμε αρκετά, με κάλυψαν κι έμεινα. Δεν αφήνεις την πρωταθλήτρια Ευρώπης και τέτοιο προπονητή».

Σχετικά με την Εθνική: «Ελπίζω να πάνε όλα καλά με την Εθνική. Το υλικό είναι πολύ καλό. Ο προπονητής είναι πολύ έμπειρος, μας γνωρίζει όλους. Ας μην μιλήσω για διαίσθηση, το υλικό που υπάρχει είναι πολύ καλό».

 

Τελευταία Νέα