Στους Χόρνετς ο Χάουαρντ, στους Χοκς Μπελινέλι Πλάμλι

Φώτης Καρακούσης
Στους Χόρνετς ο Χάουαρντ, στους Χοκς Μπελινέλι Πλάμλι

bet365

Ημέρα ανταλλαγών η σημερινή, καθώς μετά από αυτή των Λέικερς με τους Νετς (Ράσελ, Μοζγκόφ-Λόπεζ), είχαμε αυτή των Χόκς με τους Χόρνετς. Οι... σφήκες απέκτησαν τον Χάουαρντ και τα... γεράκια τους Μπελινέλι και Πλάμλι.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ήταν να μην ξεκινήσουν οι ανταλλαγές στον θαυμαστό κόσμο του ΝΒΑ. Λίγα 24ωρα πριν τα draft που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, οι ομάδες έχουν αρχίσει να κάνουν τις κινήσεις τους, προκειμένου να είναι έτοιμες για την επόμενη χρονιά. Αρχικά είχαμε το μπαμ με τους Λέικερς και τους Νετς, με τους... λιμνάνθρωπους να παίρνουν τον Μπρουκ Λόπεζ και να δίνουν στην ομάδα του Μπρούκλιν τους Ράσελ και Μοζγκόφ.

Λίγη ώρα αργότερα είχαμε και νέα σημαντική ανταλλαγή, καθώς οι Χοκς συμφώνησαν με τους Χόρνετς να τους δώσουν τον Ντουάιτ Χάουαρντ και να πάρουν ως αντάλλαγμα τους Μάρκο Μπελινέλι και Μάιλς Πλάμλι. Αυτό ήταν και το πρώτο deal του νέου τζένεραλ μάνατζερ των... γερακιών Τράβις Σλένκ.

Οι Χοκς που είχαν υπογράψει με τον Χάουαρντ για τα επόμενα τρία χρόνια δίνοντάς του 70,5 εκατομμύρια δολάρια, αδειάζουν σημαντικά στο salary-cap και θα προσπαθήσουν να φτιάξουν μια νέα ομάδα, ενώ από την άλλη οι... σφήκες παίρνουν έναν έμπειρο ψηλό που έχει διψήφιο αριθμό πόντων και ριμπάουντ στην καριέρα του.

Όσον αφορά την συμφωνία, οι Χοκς θα πάρουν επίσης το νούμερο 41 στα draft και οι Χοκς το νούμερο 31.

 

NBA Τελευταία Νέα