ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΛεΜπρόν: «Όσα χρήματα και αν έχεις είναι δύσκολο να είσαι μαύρος στις ΗΠΑ»

ΛεΜπρόν: «Όσα χρήματα και αν έχεις είναι δύσκολο να είσαι μαύρος στις ΗΠΑ»

ΛεΜπρόν: «Όσα χρήματα και αν έχεις είναι δύσκολο να είσαι μαύρος στις ΗΠΑ»

Κεραυνούς από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που μιλώντας μετά τα ρατσιστικά μηνύματα που γράφτηκαν στο σπίτι του, ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι όσα χρήματα και να έχει κάποιος είναι δύσκολο να είναι μαύρος στις ΗΠΑ.

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, αν ο Τζέιμς αναδειχθεί πρώτος σκόρερ (21+).

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έγινε σήμερα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Συγκεκριμένα άγνωστοι έγραψαν με σπρεί ρατσιστικά μηνύματα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες με τον ηγέτη των Καβαλίερς να περνάει στην αντεπίθεση και να αναφέρει γι' αυτό το σοβαρότατο θέμα: «Ενώ περιμένουμε τους τελικούς, το θέμα του ρατσισμού ανακύπτει ξανά. Η οικογένειά μου είναι ασφαλής κι αυτό είναι που μετρά. Δυστυχώς ο ρατσισμός θα είναι πάντα μέρος του κόσμου και της Αμερικής. Το μίσος, ειδικά για τους Αφροαμερικανούς, ζει καθημερινά. Τις περισσότερες μέρες είναι κρυμμένο, αλλά ζει κάθε μέρα. Όσα χρήματα κι αν έχεις, όσο διάσημος κι αν είσαι ή πόσοι σε θαυμάζουν, το να είσαι μαύρος στις ΗΠΑ είναι δύσκολο. Αν αυτό που έγινε στην οικογένειά μου επαναφέρει αυτό το σημαντικό ζήτημα στην επιφάνεια και γίνεται πρόοδος, τότε δεν είμαι αντίθετος στο να μας ξανασυμβεί. Θα μιλήσω γι’ αυτό στα παιδιά μου και θα τους πω ότι ακόμη και στο πιο σκοτεινό σημείο της ζωής μπορείς να ρίξεις φως».