Η εξομολόγηση του Πατ Ράιλι: «Θυμός με ΛεΜπρόν, μετάνοια για Ουέιντ»

Η εξομολόγηση του Πατ Ράιλι: «Θυμός με ΛεΜπρόν, μετάνοια για Ουέιντ»

Νίκος Καρφής
Η εξομολόγηση του Πατ Ράιλι: «Θυμός με ΛεΜπρόν, μετάνοια για Ουέιντ»

bet365

Ο Πατ Ράιλι τόνισε πως θύμωσε με την επιλογή του ΛεΜπρόν Τζέιμς να φύγει από τους Χιτ το 2014, ενώ αποκάλυψε πως μετάνιωσε που δεν έδωσε μάξιμουμ συμβόλαιο στον Ντουέιν Ουέιντ τότε που αποχώρησε ο «Βασιλιάς».

Οι Χιτ έζησαν ένδοξα χρόνια με την παρουσία των big-three (ΛεΜπρόν, Ουέιντ, Μπος) στο παρκέ και την παρουσία του Πατ Ράιλι στον προεδρικό θώκο, αφού κατέκτησαν δύο σερί πρωταθλήματα (2012, 2013)

O Ράιλι ανέφερε στο ESPN πως θύμωσε με την απόφαση του «Βασιλιά» να γυρίσει στους Καβαλίερς, ενώ τόνισε πως έπρεπε να είχε προσφέρει μάξιμουμ συμβόλαιο στον «Flash» την ίδια εποχή και να μην υποκύψει στους εκβιασμούς του Μπος.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Έμεινα σιωπηλός στην αποχώρηση του ΛεΜπρόν. Δεν είπα κάτι, όμως θύμωσα πολύ όταν επέστρεψε στο Κλίβελαντ. Ήταν προσωπικό το θέμα για μένα. Ήταν ένας πολύ καλός φίλος που πάντα με συγκρατούσε απο το να πω πράγματα που δεν έπρεπε. Παρόλα αυτά καταλαβαίνω την απόφαση του να φύγει. Έπρεπε να εκπληρώσει την υπόσχεση του που είχε δώσει και να πάρει το πρωτάθλημα με τους Καβς. Άλλωστε αν δεν το έκανε το τατουάζ που είχε στην πλάτη του δεν θα είχε πια νόημα», είπε για τον «LBJ».

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στον Ουέιντ: «Όταν ο ΛεΜπρόν έφυγε, ο Μπος απειλούσε πως θα υπογράψει με τους Ρόκετς, έτσι αναγκαστήκαμε να του προσφέρουμε μάξιμουμ συμβόλαιο. Δεν θα έπρεπε να γίνει αυτό. Αυτός που θα έπρεπε να πάρει το μάξιμουμ συμβόλαιο ήταν ο Ουέιντ, καθώς μια τέτοια κίνηση θα απομάκρυνε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Μαϊάμι το καλοκαίρι του 2016».

 

NBA Τελευταία Νέα