Ήταν φαβορί και το σήκωσε το North Carolina (vids)

Gazzetta team
Ήταν φαβορί και το σήκωσε το North Carolina (vids)

bet365

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπέρι που πέτυχε 22 πόντους το North Carolina επικράτησε του Gonzaga Bulldogs με 71-65 και κατέκτησε για 6η φορά στην ιστορία του τον τίτλο του NCAA.

Την δική του ιστορία στο Κολεγιακό πρωτάθλημα γράφει το North Carolina, ανεβαίνοντας στην 3η θέση με τις περισσότερες κατακτήσεις.

Για να τα καταφέρει φυσικά χρειάστηκε να πάρει το φετινό, επικρατώντας σε έναν αμφίρροπο όπως οι περισσότεροι άλλωστε, τελικό του Gonzaga Bulldogs με 71-65. Αυτή ήταν η έκτη κούπα για το North Carolina που έχει μπροστά του μόνο το Κεντάκι με 8 και το UCLA που είναι και το μοναδικό με διψήφιο αριθμό έχοντας 11.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Όσον αφορά τον τελικό, οι νικητές ήταν το φαβορί, το έδειξαν και στο παρκέ και έφτασαν στη νίκη, έχοντας ως πρώτο σκόρερ και πολυτιμότερο του τελικού τον Τζόελ Μπέρι ο οποίος με 22 πόντους 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ οδήγησε την ομάδα του στην κούπα. Πίσω του ο Τζάκσον με 16, ενώ ο Χικς είχε επίσης διψήφιο αριθμό φτάνοντας τους 13.

Για τους ηττημένους που πάλεψαν αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα, οι Γκος και Πέρκινς ξεχώρισαν με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα.

 

NCAA Τελευταία Νέα