Η δύσκολη θέση του Πρίφτη και ο αντι-Γκόρντον

Η δύσκολη θέση του Πρίφτη και ο αντι-Γκόρντον

Η δύσκολη θέση του Πρίφτη και ο αντι-Γκόρντον

bet365

Η χρονιά εξελίσσεται αντιστρόφως ανάλογα με τις προσδοκίες, η αγωνιστική εικόνα του Άρη είναι κακή και το συγκεκριμένο γεγονός διαμορφώνει ξεκάθαρα δεδομένα αναφορικά με το μέλλον της συνεργασίας του Άρη με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Στην παρούσα φάση δεν υφίσταται πρόθεση αντικατάστασής του. Σκέψεις υπάρχουν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά κυριαρχεί η άποψη ότι θα πρέπει να ολοκληρώσει τη σεζόν στον πάγκο της ομάδας και στη συνέχεια να καθίσει και να συζητήσει μαζί του ο Νίκος Λάσκαρης δεδομένου του ότι έχει συμβόλαιο και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Επί της ουσίας, είναι σαφές ότι στο τέλος της χρονιάς ο 48χρονος προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν, εκτός κι αν υπάρξει θεαματική αλλαγή δεδομένων.

Στο σήμερα, είναι αναγκαίο να ληφθεί μια απόφαση σχετικά με τον τρόπο χρησιμοποίησης του δικαιώματος της μίας αλλαγής που έχει ο Άρης. Από το μυαλό του Πρίφτη έχουν περάσει πολλές σκέψεις. Από την αναβάθμιση του ρόλου του Δημήτρη Φλιώνη έως τη μετατόπιση του Ουίλ Κάμινγκς στη θέση «2» με την απόκτηση ενός πλέι μέικερ. Οι σκέψεις του Πρίφτη σχετίζονται και με τη δεδομένη δυσαρέσκεια που υπάρχει για τα επίπεδα απόδοσης του Μάικλ Τζένκινς. Το βέβαιο είναι ότι ήδη εξετάζονται παίκτες που αγωνίζονται στην περιφέρεια με το ενδεχόμενο προσέγγισης παίκτη για τις θέσεις 1-2 να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Η τελική απόφαση θα παρθεί αναλόγως της συζήτησης που θα έχει το τεχνικό επιτελείο με τον Βασίλη Καββαδά. Αυτή τη στιγμή μοιάζει βέβαιο ότι ο παίκτης θα συνεχίσει να παίζει ο παίκτης με τον ειδικό νάρθηκα στο σπασμένο μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού του. Κι έτσι δεν θα υπάρξουν αλλαγές/προσθήκες στη φροντ λάιν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα