Χαμός με Όκλεϊ στο Madison με 10 ανθρώπους ασφαλείας να τον βγάζουν έξω από το γήπεδο (vids)

Gazzetta team
Χαμός με Όκλεϊ στο Madison με 10 ανθρώπους ασφαλείας να τον βγάζουν έξω από το γήπεδο (vids)

bet365

Θεωρήθηκε και σωστά ως ένας από τους πιο σκληρούς παίκτες του ΝΒΑ και στα 53 του δείχνει πως ακόμα το έχει. Ο λόγος για τον Τσαρλς Όκλεϊ που στα 53 του χρειάστηκε η επέμβαση 10 ανθρώπων ασφαλείας για να τον βγάλουν από το γήπεδο.

Στα νιάτα του όταν μεσουρανούσε στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ είχε αποκτήσει και σωστά την φήμη του σκληρού. Δεν υπήρχε καβγάς που να μην ήταν μέσα ο Τσαρλς Όκλεϊ. Σε όποια ομάδα και αν αγωνιζόταν, ήταν ο σκληρός της παρέας, ο άνθρωπος που δεν μπορούσε κανείς να τον σταματήσει. Έτσι είναι ο χαρακτήρας του και έτσι έχει μείνει και στα 53 του πλέον. Παρότι έπαιξε 10 χρόνια στους Νικς, μόνο συμπάθειες δεν έχει στην διοίκηση της πρώην ομάδας του. Για την ακρίβεια είναι τσακωμένος με όλους και γι' αυτό δεν καλέστηκε στην γιορτή για τα 70 χρόνια από την ίδρυση της τεράστιας αυτής ομάδας.

Η κόντρα με την διοίκηση καλά κρατεί και αυτό φάνηκε και στον αγώνα των Νικς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Στην διάρκεια της αναμέτρησης κάποιος πείραξε τον Όκλεϊ και έγινε χαμός. Οι άνθρωποι της ασφαλείας προσπάθησαν να τον βγάλουν εκτός γηπέδου, κάτι που τελικά έγινε, αλλά για να τα καταφέρουν χρειάστηκε διψήφιος αριθμός. Λογικό, καθώς μιλάμε για έναν από τους πιο σκληρούς παίκτες που πέρασαν από τα παρκέ του ΝΒΑ. Με τον καβγά με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ να έχει μείνει στην ιστορία...

 

NBA Τελευταία Νέα