Εμπίντ-Ριάνα: Ένας... ανεκπλήρωτος έρωτας που πήρε παράταση! (pics)

Εμπίντ-Ριάνα: Ένας... ανεκπλήρωτος έρωτας που πήρε παράταση! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Εμπίντ-Ριάνα: Ένας... ανεκπλήρωτος έρωτας που πήρε παράταση! (pics)

bet365

Οι ελπίδες του Τζόελ Εμπίντ για να δει στο πλευρό του τη Ριάνα πήραν παράταση για του χρόνου, αφού ο σέντερ των Σίξερς δεν κατάφερε να γίνει All-Star παίκτης φέτος. Το gazzetta.gr σας θυμίζει το... περιβόητο love story.

Ένας από τους πιο αδικημένους παίκτες είναι ο Τζόελ Εμπίντ, ο οποίος βγάζει... μάτια φέτος με τους Σίξερς, αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο All-Star Game της Νέας Ορλεάνης, αφού δεν κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού.

Ο Καμερουνέζος σέντερ, ωστόσο, είναι διπλά πικραμένος, καθώς, πέρα από την απουσία του στη μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ, δεν θα καταφέρει να βγει και ραντεβού με τη μεγάλη του αγάπη, τη... Ριάνα!

Η αδυναμία του 22χρονου σέντερ για την 28χρονη pop τραγουδίστρια έγινε γνωστή το 2014, όταν ο ίδιος αποφάσισε να αφήσει πίσω του την... καψούρα του για την Κιμ Καρντάσιαν και, μέσω twitter, προσκάλεσε σε δείπνο τη γλυκιά καλλιτέχνιδα από τα Μπαρμπέιντος, με εκείνη να τον απορρίπτει λέγοντας: «Πες το μου ξανά όταν γίνεις ένας All-Star παίκτης»!

Η ατυχία, βέβαια, «χτύπησε» την πόρτα στον Εμπίντ το ίδιο έτος, που επελέγη και στο Νο. 3 του draft, αφού ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από έναν σοβαρό τραυματισμό στο δεξί πόδι, με αποτέλεσμα να μείνει δύο σερί σεζόν εκτός παρκέ και να ξεκινήσει τη χρονιά του φέτος με την ομάδα της Φιλαδέλφεια.

Ο Τζόελ μπορεί να θεωρείται ένας από τους καλύτερους κι ελπιδοφόρους παίκτες της γενιάς του, αλλά αυτό καμία σημασία δεν έχει για τη διάσημη και δοξασμένη Ριάνα, με συνέπεια ο ρούκι του ΝΒΑ να καταφύγει στα... παρακαλητά, ώστε να καταφέρει να συμμετέχει στο All-Star Game που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου, και κατ' επέκταση να κερδίσει την καρδιά της... σκληρής αοιδού.

Κι εκεί που ο αθλητής είχε εναποθέσει όλες τις ελπίδες του στο κοινό και τη στήριξή του, δεν συγκέντρωσε τελικά τις απαραίτητες ψήφους, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός της λαμπερής διοργάνωσης, με το όνειρό του να δει τη Ριάνα στο πλευρό του να παίρνει... παράταση για του χρόνου. Ο ίδιος εξέφρασε τη θλίψη του, γράφοντας: «Υποθέτω πως το ραντεβού δεν θα γίνει πραγματικότητα». Ωστόσο, θα βρίσκεται στη «μικρή» διοργάνωση, Rising Stars Challenge, γεγονός που δεν φαίνεται να συγκίνησε την «RiRi».

Πάντως, ο «JoJo» είχε γνωριστεί με την λατρεμένη τραγουδίστρια το 2015 και ανέφερε για αυτή τη συνάντηση πως: «Πήγε πολύ καλά. Ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε από κοντά. Μιλήσαμε και προφανώς με αναγνώρισε. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος. Τα είπαμε, ενώ μιλήσαμε και για το twitter μου και κάναμε πλάκα. Της φάνηκα αστείος».

Πλην του περιβόητου love story, όμως, ο Εμπίντ άξιζε σίγουρα μια θέση στο All-Star Game, καθώς τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Τη φετινή χρονιά στο ΝΒΑ, ο σέντερ των Σίξερς έχει κατά μέσο όρο 20.2 πόντους, 7.8 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ, 2.5 κοψίματα και 0.9 κλεψίματα, σε 31 παιχνίδια. Μάλιστα, σήμερα τα ξημερώματα (28/01) έκανε ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση στην ήττα από τους Ρόκετς, με ρεκόρ καριέρας σε πόντους (32) και θεωρείται ένας από τους πολλά υποσχόμενους παίκτες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Ίσως η Ριάνα θα έπρεπε να αναθεωρήσει την αξία του ύψους 2.13μ παίκτη και να αφήσει στην άκρη τα... πισωγυρίσματα που κάνει κατά καιρούς, αλλά και τη διαφορά ηλικίας με τον Εμπίντ, και να δώσει μια ευκαιρία στον άνθρωπο που τη βλέπει σαν... Θεό!

Στην τελική... καλύτερος είναι ο Chris Brown;

Bonus: Ο Εμπίντ είναι ένας... θεούλης, αφού πήγε σε άλλο... επίπεδο το φλερτ, με τη δημιουργία memes με τη Ριάνα, απεικονίζοντας την ίδια να πανηγυρίζει γι' αυτόν στην πρώτη νίκη της ομάδας του τη φετινή σεζόν, αλλά και να φορά τη φανέλα των Σίξερς με το νούμερό του, και μπήκε για τα καλά στη δική μας καρδιά!

 

Τελευταία Νέα