Βραβεύτηκε ο... εντυπωσιακός Θανάσης! (pics & vid)

Κάτια Πετροπούλου
Βραβεύτηκε ο... εντυπωσιακός Θανάσης! (pics & vid)

bet365

Το βραβείο του ως ο «Πιο Εντυπωσιακός Παίκτης» στην ACB παρέλαβε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από το περιοδικό «Gigantes del Basket»! «Μακάρι να ήταν εδώ η οικογένειά μου», τόνισε.

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το gazzetta.gr, ο αδερφός του Γιάννη έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το περιοδικό «Gigantes del Basket» για τα «Giant Awards» (Βραβεία Γιγάντων).

Ο Θανάσης τιμήθηκε με το βραβείο του «Πιο Εντυπωσιακού Παίκτη» (Most Spectacular Player) στη Liga Endesa, αφού τα κατορθώματά του έχουν αφήσει άφωνους τους Ισπανούς!

O 24χρονος φόργουορντ ανέφερε κατά τη βράβευσή του: «Ευχαριστώ πολύ το Gigantes. Μακάρι να ήταν εδώ η οικογένειά μου και τα αδέρφια μου. Θέλω να ευχαριστήσω την Ανδόρα για το μεγάλο χρόνο συμμετοχής που μου δίνει. Όταν με κάλεσαν και μου είπαν για το βραβείο, είπα "γιατί δεν μου δίνεται του καλύτερου παίκτη". Αλλά μετά λέω αν εγώ πήρα του "πιο εντυπωσιακού", ο Σέρχιο (σ.σ. Γιουλ), πρέπει να πάρει του "πιο φανταστικού". Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την τιμή και για την Ανδόρα. Αυτή μου έδωσε την ευκαιρία».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα