Οι «Δικέφαλοι» ξανά στα ευρωπαϊκά παρκέ!

Αντωνία Σπανού
Οι «Δικέφαλοι» ξανά στα ευρωπαϊκά παρκέ!

bet365

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας (19:00, ΕΡΤ2) και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Βαρέζε (21:00, NS3) για την 10η αγωνιστική του Champions League.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Τουρκία με σκοπό να δώσει συνέχεια στις εντυπωσιακές της εμφανίσεις.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας σε έναν αγώνα για την 10η του Champions League.

Αποδεχόμενος τον ρόλο του φαβορί για την ομάδα του ο Γιούρι Ζντοβτς τόνισε ότι η ΑΕΚ έχει τεράστιο κίνητρο για να κερδίσει, μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ, και για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που πιθανότατα θα είναι το εισιτήριο για να καταλάβουν οι κιτρινόμαυροι μια θέση στην πρώτη δυάδα του ομίλου.

Ο Κώστας Βασιλειάδης δεν μπόρεσε και πάλι να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του αλλά σε αυτήν βρίσκεται ο Μαυροειδής που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στο αριστερό γόνατο και προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα του.

Για το Champions League αγωνίζεται όμως και ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται την Βαρέζε.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος που είδε την ομάδα του να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και αναμένεται να κατεβάσει πάνοπλη την ομάδα του σε μια ακόμα δύσκολη ευρωπαϊκή «μάχη».

Η ιταλική ομάδα δυσκολεύεται μέχρι τώρα στον όμιλο και βρίσκεται στην τελευταία θέση αλλά η προσθήκη του Ντομινίκ Τζόνσον την ανέβασε επίπεδο και οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να μείνουν ζωντανοί στην διοργάνωση.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα