Βασικός ο Πόποβιτς κόντρα στη Βαλένθια

Βασικός ο Πόποβιτς κόντρα στη Βαλένθια

Βασικός ο Πόποβιτς κόντρα στη Βαλένθια

bet365

Ο Μάρκο Πόποβιτς, η περίπτωση του οποίου ήλθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, ξεκίνησε βασικός στο Φουενλαμπράδα - Βαλένθια.

Ο 34άχρονος Κροάτης γκαρντ αποτελεί σημαντικό κομμάτι στο rotation της Φουενλαμπράδα που παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης στη Liga Endesa με ρεκόρ 1-5 και σήμερα (5/11) υποδέχεται τη Βαλένθια για την 7η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα ο Πόποβιτς ξεκίνησε στη βασική πεντάδα, μαζί με τους Ο' Λίρι, Χάκανσον, Ντιανέ και τον πρώην γκαρντ του Άρη, Ιβάν Πάουνιτς.

Θυμίζουμε πως ο κόουτς των Μαδριλένων, Χοσέ Ραμόν Κουσπινέρα εξήγησε μεν στο gazzetta.gr ότι δεν υπάρχει προσφορά για τον Πόποβιτς ωστόσο χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Κροάτης πιέζει την ομάδα του ώστε να τον αποδεσμεύσει και να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα