Βετούλας: «Τρέφαμε κάποιες ελπίδες αλλά...»

Gazzetta team
Βετούλας: «Τρέφαμε κάποιες ελπίδες αλλά...»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας εξήγησε ότι ο Προμηθέας προσπάθησε να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στον Άρη ωστόσο οι Πατρινοί δεν τα κατάφεραν στο ένας εναντίον ενός.

Ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών εξήγησε μετά την ήττα από τον Άρη: «Πιστεύω ότι σήμερα παλέψαμε αρκετά, ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος που δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Ο Άρης ήταν σήμερα αυτός για το οποίο φτιάχτηκε να είναι. Πριν από το παιχνίδι τρέφαμε κάποιες ελπίδες να είμαστε ανταγωνιστικοί, δεδομένης και της εικόνας που παρουσίασε ο Άρης το τελευταίο διάστημα, όμως οι Αμερικάνοι του αντιπάλου μας και ο Ντραγκίσεβιτς βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα και σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Αν θέλεις να είσαι ανταγωνιστικός σε τέτοια παιχνίδια, πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός και στις μονομαχίες ένας εναντίον ενός. Εμείς ηττηθήκαμε σε αυτόν τον τομέα σήμερα. Αντίθετα, ο Άρης ήταν Άρης. Κοιτάμε την συνέχεια με στόχο να είμαστε καλύτεροι. Σε ό,τι αφορά το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε νίκες σε εκτός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες της ίδιας δυναμικότητας. Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε πιο καλοί στην συνέχεια».

Τους παίκτες του Προμηθέα Πατρών εκπροσώπησε ο Καβέλ Τζόνσον: «Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο σημερινό παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε νε τελειώσουμε το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στα ριμπάουντ και στο πικ εν ρολ και να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας στην άμυνα. Προσωπικά θέλω να πω ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο για να παρουσιάσω ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έδειξα στα 4 πρώτα παιχνίδια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα