Η Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς έλαβε 3.8 εκατομμύρια από το κράτος

Η Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς έλαβε 3.8 εκατομμύρια από το κράτος

Newsroom
Η Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς έλαβε 3.8 εκατομμύρια από το κράτος

bet365

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς αποκάλυψε πως οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου έλαβαν φέτος 3.8 εκατομμύρια ευρώ ως κρατική επιχορήγηση.

Η Παρτίζαν διεκδικεί τον τίτλο στην Αδριατική Λίγκα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα που συνεπάγεται την έξοδο στην EuroLeague της σεζόν 2022-23. Η σειρά βρίσκεται στο 2-2 ενώ το καθοριστικό Game 5 θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 6/6 στο Aleksandar Nikolic Hall, με γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς αναφέρθηκε στα φετινά έσοδα του οργανισμού, τονίζοντας σχετικά:

«Η Παρτίζαν έλαβε 3.8 εκατομμύρια ευρώ από το κράτος για τη φετινή σεζόν! Πήραμε χρήματα τον Απρίλιο και τον Ιούνιο, αλλά και για την προηγούμενη χρονιά. Η Παρτίζαν λειτουργεί νομότυπα. Όλα τα χρήματα καταχωρούνται νόμιμα. Λαμβάνουμε κάθε χρόνο από χορηγίες όλο και περισσότερα χρήματα. Φέτος, για παράδειγμα πήραμε 4.3 εκατομμύρια από εισιτήρια και χορηγούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα