Ο γιος του Γιώργου Σιγάλα, Αντώνης θα έχει προπονητή τον Νίκο Οικονόμου στην Α2

Ο γιος του Γιώργου Σιγάλα, Αντώνης θα έχει προπονητή τον Νίκο Οικονόμου στην Α2

bet365

Ο Ερμής Σχηματαρίου όπου κοουτσάρει ο Νίκος Οικονόμου θα παραταχθεί ενισχυμένος στο πρωτάθλημα της Α2 με τον Αντώνη Σιγάλα, τον 19χρονο γιο του εμβληματικού αρχηγού του Ολυμπιακού των 90s και νυν ασίσταντ κόουτς του Κολοσσού, Γιώργου Σιγάλα.

Ο Ερμής Σχηματαρίου εξασφάλισε φέτος την άνοδό του στην Α2 ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αντώνη Σιγάλα, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως επαγγελματίας υπό τις οδηγίες του Νίκου Οικονόμου.

Ο 19χρονος γκαρντ (2003, 1μ.90) έπαιξε στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού και πλέον θα μετρήσει τις δυνάμεις του στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2.

Η ανακοίνωση

«Ο σύλλογός μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αντώνη Σιγάλα. Ο Αντώνης αγωνίζεται ως γκαρντ στις θέσεις "1" και "2", είναι γεννημένος το 2003 κι έχει ύψος 1μ.90. Ένα πολύ ταλαντούχο παιδί και πολλά υποσχόμενο που ξεκίνησε την μπασκετική διαδρομή του από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, συνέχισε στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού με τον οποίο είχε συμμετοχές στην EuroLeague U18. Αντώνη, καλώς ήλθες στην οικογένεια του Ερμή, ευχή όλων μας να είσαι υγιής και να πετύχεις όλα όσα μαζί ονειρευτήκαμε»!

Από την πλευρά του, ο νεαρός γκαρντ ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Νίκο Οικονόμου για την ευκαιρία που μου δίνει να ξεκινήσω την επαγγελματική καριέρα μου μαζί του στον Ερμή Σχηματαρίου. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον προπονητή, στους συμπαίκτες μου, στους ανθρώπους της διοίκησης και τους φιλάθλους μας είναι ότι θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω κι εγώ από μέρους μου στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα