Μπουρούσης: «Δεν θα παίξω Α1 με την Καρδίτσα, θα τη βοηθήσω από άλλο πόστο» (vid)

Μπουρούσης: «Δεν θα παίξω Α1 με την Καρδίτσα, θα τη βοηθήσω από άλλο πόστο» (vid)

bet365

Η Καρδίτσα έχει αγκαλιάσει την άνοδο στην Basket League έπειτα από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Τρίτωνα και ο Γιάννης Μπουρούσης ξεκαθάρισε πως δεν θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία ωστόσο θα βοηθήσει την ομάδα από άλλο πόστο.

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Καρδίτσας επί του Τρίτωνα, καθώς σε 26 λεπτά συμμετοχής έκανε double-double με 26 πόντους (5/9δίπ., 3/8τρ., 7/8β.) και 10 ριμπάουντ!

Εν συνεχεία, μίλησε στον «Κόσμο των Σπορ» όπου αναφέρθηκε αρχικώς στην απόφασή του να ανακαλέσει την απόσυρσή του και να παίξει στην Α2 με την Καρδίτσα

«Δεν ήταν εύκολο για μένα να πάρω αυτή την απόφαση, να έλθω να παίξω. Γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορώ να κάνω προπόνηση σχεδόν καθόλου. Ήταν μια απόφαση που πήρα καθαρά για τα παιδιά και τη διοίκηση της Καρδίτσας που τα τελευταία χρόνια, τους βοηθάω από απόσταση. Και είπα φέτος πως από τη στιγμή που τα πόδια μου με κρατάνε και μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο, κατάφερα να βοηθήσω να βάλω το λιθαράκι ώστε να πάει στην Α1 κατηγορία».

Ο Μπουρούσης αναδείχτηκε νικητής στη «μονομαχία» με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, τονίζοντας: «Έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί, έχουμε μεγάλη αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Του ευχήθηκα να είναι στην Α1 μέσω, όπως φαίνεται των μπαράζ».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να παίξει και του χρόνου, είπε: «Δεν θα μπορέσω (σ.σ. να παίξω του χρόνου στην Καρδίτσα) γιατί δεν θα μπορώ να κάνω προπονήσεις. Η Α1 έχει απαιτήσεις, η ομάδα θα έχει απαιτήσεις, οπότε θα βοηθήσω από άλλο πόστο».

Ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα, επισημαίνοντας: «Η Εθνική ομάδα για μένα είναι μεγάλο κομμάτι. Ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Ο αθλητισμός έχει λίγες χαρές, οπότε σίγουρα με την Εθνική έχω ασύλληπτες και ανεπανάληπτες στιγμές με την Εθνική. Η νέα διοίκηση της ΕΟΚ έχει βάλει φίλους μου καλούς εκεί που προσπαθούν να χτίσουν από την αρχή το μπάσκετ και την Εθνική».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα