Α2: Βρήκε τηλεοπτική «στέγη» στην ΕΡΤ

Α2: Βρήκε τηλεοπτική «στέγη» στην ΕΡΤ

bet365

Η ΕΡΤ θα αποτελέσει την τηλεοπτική στέγη για τη φετινή Α2 Ανδρών. Πρώτο τηλεοπτικό τζάμπολ με την αναμέτρηση Κόροιβος - Τρίτωνας.

Η ΕΡΤ απέκτησε τα δικαιώματα για την τηλεοπτική κάλυψη της φετινής σεζόν στην Α2 Ανδρών. Ενός πρωταθλήματος, το οποίο πέρα από το μεγάλο ενδιαφέρον, έχει συγκεντρώσει αρκετούς και εξαιρετικούς βετεράνους με πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη Μπουρούση.

Με τον άλλοτε σέντερ της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ανάμεσα σε άλλες ομάδες που αγωνίστηκε, να επιστρέφει στα παρκέ για χάρη της Καρδίτσας.

Επίσης, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με τεράστια πορεία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, αγωνίζεται με τα χρώματα του Τρίτωνα (μαζί με τον Απόλλωνα Τσόχλα), ενώ ο Δημήτρης Βεργίνης είναι συμπαίκτης του Μπουρούση στην Καρδίτσα.

H αρχή των μεταδόσεων θα γίνει αυτή την Κυριακή (21/11, 15:00) με τη μετάδοση της αναμέτρησης ανάμεσα στον Κόροιβο και τον Τρίτωνα, για την 7η αγωνιστική. Αρχικά ο αγώνας ήταν να διεξαχθεί το Σάββατο, ωστόσο άλλαξε λόγω της μετάδοσης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα