Έτοιμος ν’ ανέβει επίπεδο ο Μανώλης Κουκουλάς (pics & vids)

Gazzetta team
Έτοιμος ν’ ανέβει επίπεδο ο Μανώλης Κουκουλάς (pics & vids)
Ο έμπειρος σέντερ Μανώλης Κουκουλάς, είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του για υψηλές πτήσεις και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μετά από μία πολύ καλή σεζόν στο Μαρούσι, ο ύψους 2.08 Μανώλης Κουκουλάς, είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα και να βρει μία ομάδα που ταιριάζει στο στιλ του και τις ικανότητες του.

Ο Κουκουλάς έχει αφήσει πίσω τις ατυχίες και τους τραυματισμούς καθώς τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει πάθει το παραμικρό και εξετάζει τις προτάσεις που έχει για να επιλέξει την καλύτερη.

Μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων, διακρίνεται για το δυναμικό και στιβαρό παιχνίδι ενώ πέρα από τη «βρώμικη» δουλειά που κάνει μαζεύοντας ριμπάουντ και κόβοντας τους αντιπάλους, είναι ιδιαίτερα παραγωγικός και από πλευράς πόντων.

Πλέον στα 27 του χρόνια έχει συλλέξει πολλές εμπειρίες από τους συλλόγους Ηλυσιακό, Κολοσσό Ρόδου, Πανιώνιο, Τρίκαλα, Kύμη, Δούκα και Μαρούσι και είναι έτοιμος για τη συμφωνία με μία μεγάλη ομάδα.

Αλλωστε υπήρξε στόχος του Ολυμπιακού παλιότερα, αλλά ένας τραυματισμός ματαίωσε τη σπουδαία μεταγραφή που τότε θα άλλαζε την καριέρα του.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα