Παναθηναϊκός - Αμύντας 87-67: Εύκολα με πλουραλισμό
Στο... ρελαντί και χωρίς να ζοριστεί, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Παναθηναϊκού νίκησε με χαρακτηριστική άνεση την ομάδα του Υμηττού.
Η ομάδα της Σελέν Ερντέμ πάτησε περισσότερο το γκάζι στην 3η περίοδο, έστειλε την διαφορά στο +22 και ουσιαστικά καθάρισε με την υπόθεση της νίκης.
Η Οκοσούν ήταν εκείνη που έκανε την... μεγαλύτερη διαφορά στο ματς έχοντας 15 πόντους με 6/8 δίποντα, 3/4 βολές, 8 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα σε 19:22 λεπτά συμμετοχής.
Η Σταμολάμπρου ακολούθησε έχοντας άλλους 14 πόντους με 5/6 δίποντα και 1/4 τρίποντα, ενώ «διψήφιες» ήταν επίσης οι Κριμίλη (13π., 2/4τρ.), Φιτζέραλντ (11π.) και Γαλανόπουλος (11π. 3/7τρ.)
Γκιλντέι (23π.) και Μόρτενσεν (21π.) ήταν εκείνες που ξεχώρισαν για την ομάδα του Αμύντα.
Τα δεκάλεπτα: 21-22, 47-40, 74-52, 87-67
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
