Καπογιάννη: «Δε νοείται το 2024 να υπάρχει κακοποίηση στις γυναίκες και να μην υπάρχει παραδειγματική τιμωρία»

Καπογιάννη: «Δε νοείται το 2024 να υπάρχει κακοποίηση στις γυναίκες και να μην υπάρχει παραδειγματική τιμωρία»

Η Ελένη Καπογιάννη.

bet365

Η Ελένη Καπογιάννη ξέσπασε, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στις Εσπερίδες, μιλώντας για την κακοποίηση των γυναικών στην Ελλάδα του 2024.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 στη σειρά με τις Εσπερίδες, για τα play off της Α1 Γυναικών, αλλά η Ελένη Καπογιάννη έβαλε το.. καλάθι της ημέρας, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα για την κακοποίηση των γυναικών, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

«Καταρχάς έχουμε 1.5 μήνα να παίξουμε δυνατό παιχνίδι και αυτό λέει πολλά. Ναι δεν ήμασταν σκληροί πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό το κομμάτι. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε πολύ βελτιωμένοι. Σίγουρα έχουμε τις απουσίες, έχουμε κορίτσια που έρχονται από τραυματισμό δεν έχουμε βρει χημεία. Η Πηνελόπη Παυλοπούλου είχε σήμερα ένα τράβηγμα δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Θέλω να πω ότι το χτίζουμε και προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πιστεύω όμως ότι αυτά τα παιχνίδια μας κάνουν καλό να ετοιμαστούμε για τους τελικούς», είπε για την αναμέτρηση.

Και συνέχισε, μιλώντας για τις κακοποιήσεις: «Θέλω να μου επιτρέψετε να πω κάτι. Γίνονται διάφορα στην κοινωνική μας ζωή, δε νοείται το 2024 να υπάρχει κακοποίηση στις γυναίκες και να μην υπάρχει παραδειγματική τιμωρία. Αυτό μας δημιουργεί οργή, είμαστε γυναικείος αθλητισμός. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στις γυναίκες ότι πρέπει να βγούμε μπροστά. Πρέπει να πάψουν αυτά τα γεγονότα, έλεος πια. Ελπίζω να γίνει κάτι καλύτερο και οι δράστες να τιμωρηθούν. Τέλος αφιερώνω τη νίκη μας στον Νίκο Γατή που βρίσκεται στο νοσοκομείο, παίξαμε και για αυτόν»

@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα