Νικολοπούλου στο Gazzetta: «Αυτό ήταν, τα καταφέραμε!»

Νικολοπούλου στο Gazzetta: «Αυτό ήταν, τα καταφέραμε!»

Νικολοπούλου στο Gazzetta: «Αυτό ήταν, τα καταφέραμε!»

bet365

Η Αγγελική Νικολοπούλου μίλησε στο Gazzetta μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός πέτυχε απόλυτα τον στόχο της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην Λολίτα Λύμουρα που αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ο Ολυμπιακός έβαλε ξανά το όνομά του στον τίτλο του πρωταθλητή! Μέσα στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» επικράτησε με 87-79 του Παναθηναϊκού και πήρε την άτυπη ρεβάνς από την περσινή σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο, η χρονιά σφράγισε με τις ερυθρόλευκες νταμπλούχες.

Το «νταμπλ» αναγραφόταν και στα μπλουζάκια με τα οποία οι παίκτριες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν το πάρτι... από τα αποδυτήρια. Αυτό κλήθηκε να σχολιάσει και η Αγγελική Νικολοπούλου φορώντας το λέγοντας πως «Νομίζω ήταν ο στόχος μας για φέτος στην Ελλάδα. Να πάρουμε το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα, οπότε… αυτό ήταν! Το καταφέραμε. Ο τίτλος ήρθε έτσι όπως ήρθε, αλλά τα καταφέραμε στο τέλος!»

Η διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού ήταν παράγοντας «χ» για την ομάδα της στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Πέρα από το καλάθι που έγραψε το τελικό «87» στον πίνακα του σκορ, σημείωσε 21 πόντους (3/7 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 6/7 βολές), 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Και για την δική της εμφάνιση και συμβολή στο παιχνίδι, η Νικολοπούλου δήλωσε: «Το λέω φέτος κάθε φορά… Είμαστε μία ομάδα που έχουμε πολύ μεγάλο πλουραλισμό στο σκοράρισμα, οπότε είμαστε και ένα σύνολο που δεν μας νοιάζει ποιος θα βγει μπροστά και ποιος θα κουβαλήσει την ομάδα στις πλάτες του. Αρκεί να υπάρχει κάποιο άτομο. Σήμερα έτυχε να είμαι εγώ, χαίρομαι που βοήθησα πάρα πολύ την ομάδα, αλλά σίγουρα βγήκε μέσα από την ομάδα όλο αυτό»

Όσο για το... τρίτο ημίχρονο, μία αγκαλιά με την Λολίτα Λύμουρα έκλεισε το σκηνικό της Λεωφόρου...«Καταρχάς η Λολίτα αποσύρεται και νομίζω ότι αποσύρεται και ένα από τα κορυφαία πλειμέικερ της Ελλάδας. Θα λείψει από αυτόν τον χώρο… Από εκεί και πέρα, εμείς έχουμε συνυπάρξει στις Εθνικές μαζί τόσα χρόνια. Είναι τιμή μας να ανταγωνιζόμαστε και να υπάρχει ευγενής άμιλλα», είπε η Νικολοπούλου ολοκληρώνοντας!

σ

@Photo credits: INTIME, eurokinissi
 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα