Κεραμιδάς: «Έπαιξε ρόλο η διαιτησία στο ματς με τον Ολυμπιακό, έγιναν τρομερά λάθη»

Newsroom
Κεραμιδάς: «Έπαιξε ρόλο η διαιτησία στο ματς με τον Ολυμπιακό, έγιναν τρομερά λάθη»

bet365

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει από την έδρα του ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, με τον προπονητή του «δικεφάλου» να εκφράζει τα παράπονά του για την διαιτησία.

Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν μέσα στην Πυλαία τον ΠΑΟΚ με 77-73 και ο Κώστας Κεραμιδάς στάθηκε μεταξύ άλλων και στα λάθη των διαιτητών: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είχαμε τραυματισμένη την Καρλάφτη, ενώ τραυματίστηκε και η Χαιριστανίδου που είχαμε υπολογίσει βάση σχεδίου να παίξει στη θέση 3, εάν οι αντίπαλοι έπαιζαν με 3 ψηλές. Όντως όταν το έκαναν, εμείς είχαμε την Χαιριστανίδου έξω και αναγκαστήκαμε να παίξουμε με τρεις κοντές. Εκεί μας δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα με τις παγίδες που μας έκαναν» είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

«Η προσπάθεια που κάναμε, και με βάση τις απουσίες που είχαμε, ήταν πολύ καλήβ. Στο 01:58 υπάρχει ριμπάουντ και ενώ η κατοχή ήταν δικιά μας την έδωσε στον Ολυμπιακό. Θα μου πεις ένα λάθος; Ένα αυτό και ένα στο δεύτερο ημίχρονο το hedge out, είναι 4 πόντοι του Ολυμπιακού. Είναι η διαφορά μας. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο η διαιτησία. Δεν το έκαναν εσκεμμένα, αλλά έγιναν τρομερά λάθη. Τα κορίτσια έκαναν συγκλονιστική προσπάθεια και το κρατάω αυτό. Ακολούθησαν το πλάνο».

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα