Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για τις πρωταθλήτριες

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για τις πρωταθλήτριες

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για τις πρωταθλήτριες

bet365

Οι πρωταθλήτριες της σεζόν 2020-21 μπήκαν στην αφετηρία της νέας σεζόν ξεκινώντας την προετοιμασία στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι «πράσινες» προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες της Ελένης Καπογιάννη και όπως ενημέρωσε ο Παναθηναϊκός Α.Ο. το «παρών» έδωσαν οι Λολίτα Λύμουρα, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Βιντσιλαίου, Βαρβάρα Μυλωνάκη, Αγγελική Ζιάκα, Φαίη Κωτούλα, Ελισάβετ Μπουντούρη και τη Γεωργία Σταμάτη.

Αντίστοιχα τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν και οι Chastity Reed, Sequoia Holmes, Acheil Tac, Emma Stach και Γεωργία Γρηγοροπούλου: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάει η νέα σεζόν. Ξεκινάμε με πάρα πολύ διάθεση και ενέργεια. Θα είναι πολύ δύσκολη χρονιά, όχι μόνο λόγω της πανδημίας αλλά και λόγω απαιτήσεων γιατί ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να καθιερωθεί στα ψηλά» δήλωσε η Ελένη Καπογιάννη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη και συνέχισε:

«Η διαδικασία αυτή έχει σκαμπανεβάσματα και μια ομάδα που θέλει να λέγεται μεγάλη οφείλει να έχει αυτό το μέταλλο, να διαχειρίζεται τα πάνω και τα κάτω έτσι ώστε να παραμένει στην κορυφή. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να έχουμε και τον κόσμο μας στο πλάι στις καλές αλλά και τις δύσκολες στιγμές, όπως το έχουν αποδείξει. Η βοήθειά τους είναι πάντα πολύτιμη. Καλή χρονιά».

Α1 ΜΠAΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ NEWS FEED