Ολυμπιακός: Επιστολή στον νέο Διοικητή του ΕΟΚΑΝ για το θέμα της προσφυγής

Ολυμπιακός: Επιστολή στον νέο Διοικητή του ΕΟΚΑΝ για το θέμα της προσφυγής

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Επιστολή στον νέο Διοικητή του ΕΟΚΑΝ για το θέμα της προσφυγής

bet365

Ο Ολυμπιακος έστειλαν ενημερωτική επιστολή στο νέο Διοικητή του ΕΟΚΑΝ για την υπόθεση της προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ σε ότι έχει να κάνει με τη Χατζηνικολάου.

Στις 23 Ιουνίου και αφού οι Τελικοί της Α1 Γυναικών ολοκληρώθηκαν με τον Παναθηναϊκό να είναι πρωταθλητής, το ΑΣΕΑΔ εξέδωσε την απόφαση, σύμφωνα με την οποία απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού. Να υπενθυμιστεί πως το ΑΣΕΑΔ δεν είχε μπει στην ουσία της υπόθεσης για το καλάθι της Ριντ στον πρώτο τελικό, ο οποίος τελικά επαναλήφθηκε.

Οι Πειραιώτες από την πλευρά τους έστειλαν ενημερωτική επιστολή στον νέο Διοικητή του ΕΟΚΑΝ για την αδικαιολόγητη και πρωτόγνωρη κωλυσιεργία παροχής εγγράφων απαραίτητων για την υποστήριξη της προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ. Μία προσφυγή που αφορά την κίνηση του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους Τελικούς.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

Α1 ΜΠAΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ NEWS FEED