Ολυμπιακός: Υπόμνημα στο ΑΣΕΑΔ κατά της ΕΟΚ για Χατζηνικολάου

Ολυμπιακός: Υπόμνημα στο ΑΣΕΑΔ κατά της ΕΟΚ για Χατζηνικολάου

bet365

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε το υπόμνημα προς το ΑΣΕΑΔ κατά της ΕΟΚ για την υπόθεση της αντικανονικής συμμετοχής της Όλγας Χατζηνικολάου.

Όπως είναι γνωστό οι «ερυθρόλευκοι» δεν παρατούν την υπόθεση όσον αφορά τη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς του πρωταθλήματος, θεωρώντας ότι ήταν παράνομη.

Αυτή τη φορά κατέθεσαν υπόμνημα στο ΑΣΕΑΔ κατά της ΕΟΚ, στο οποίο απαντούν μεταξύ άλλων στο ισχυρισμό του Παναθηναϊκού ότι δήθεν κατατέθηκαν επιλεγμένα προσφυγές για αγώνες στους οποίους έχασε ο Ολυμπιακός.

Το υπόμνημα των «ερυθρόλευκων» αναφέρει για τους ισχυρισμούς του Παναθηναϊκού τα εξής:

«Επί του ισχυρισμού του ΠΑΟ ότι δήθεν καταθέσαμε επιλεγμένα προσφυγές για αγώνες στους οποίους ηττηθήκαμε: επίσης πρέπει να απορριφθεί ως αβάσιμος νομικά αλλά και πραγματικά καθόσον αφενός δεν προβλέπεται τέτοιου είδους ακυρότητα σε καμία διάταξη νόμου ή κανονισμού και αφετέρου λησμονά επιδεικτικά το Σωματείο ότι εκρεμμεί ενώπιόν Σας η πρώτη προσφυγή μας που αφορά το εκπρόθεσμο καλάθι και την παράνομη επανάληψη του αγώνα, τον οποίο τελικά ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ με 18 πόντους διαφορά! Συνεπώς, ο ΠΑΟ ας μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια και ας αναφέρεται ενώπιόν Σας με περισσότερη επιμέλεια και σεβασμό. Παρόμοιους ισχυρισμούς θα μπορούσε να επικαλείται ενώπιον φίλα προσκείμενων δημοσιογραφικών πάνελ και όχι ενώπιον του Ανωτάτου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών της χώρας».

Στη συνέχεια αναφέρει ότι «η άρση της ποινής αποκλεισμού της αθλήτριας από τον ΕΟΚΑΝ και από την ΕΦΙΠΗΔ/ΕΟΕ, στηρίχθηκαν στην από 15.1.2021 (!) έκθεση ιατρικής πραγματογνωμοσύνης του ιατροδικαστή Γ. Κ., με την οποία αποδείχθηκε ότι η χρήση της απαγορευμένης ουσίας η οποία έλαβε χώρα την 26.3.2017 (!) ήτοι σχεδόν τέσσερα (4) έτη πριν την ιατροδικαστική έκθεση, δεν επηρέασε την αγωνιστική απόδοση της αθλήτριας! Ουδέν περαιτέρω σχόλιο, επί του παρόντος δικογράφου»!

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Α1 ΜΠAΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ NEWS FEED