Ο Ολυμπιακός περιμένει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ

Ο Ολυμπιακός περιμένει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ

bet365

Στον Ολυμπιακό περιμένουν την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για το καλάθι της Ριντ θεωρώντας ότι θα δικαιωθούν.

Στον Ολυμπιακό αναμένουν την απόφαση του ΑΣΕΑΔ ενδεχομένως ακόμα και την Πέμπτη. Απόφαση σχετικά με το καλάθι της Ριντ όπου οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν να δικαιωθούν και να υπάρξει επανάληψη του τελικού με τον Παναθηναϊκό.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν ότι το ΑΣΕΑΔ θα αποδώσει δικαιοσύνη και επίσης ότι δεν θα επηρεαστούν οι δικαστές από τον Κορομηλά ή τα όποια μέλη της ΚΕΔ. Επίσης εκτιμούν ότι το ΑΣΕΑΔ δεν θα οδηγηθεί σε μία απόφαση που να επιφέρει ένα δεδικασμένο που να επιτρέπει στα όποια μέλη κεντρικών επιτροπών διαιτησίας να λειτουργούν με τρόπο που μπορούν να δημιουργούν προβλήματα ή μία απόφαση που θα βασίζεται σε επιλεκτή... ανάγνωση των κανονισμών και σε αποφάσεις που πλήττουν το κύρος των αθλημάτων.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta, το μοναδικό αθλητικό site της χώρας που ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

Α1 ΜΠAΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ NEWS FEED