Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για την ένσταση: «Πρακτικά και ηθικά δικαιωμένοι»

Gazzetta team
Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για την ένσταση: «Πρακτικά και ηθικά δικαιωμένοι»

bet365

Πρακτικά και ηθικά δικαιωμένος αισθάνεται ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, για το γεγονός ότι η ΚΕΔ/ΕΟΚ έκανε δεκτή την ένσταση για τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό.

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η ΚΕΔ/ΕΟΚ έκανε δεκτή την ένσταση για τον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών - διαβάστε εδώ το σκεπτικό αποδοχής της - με αντίπαλο τον Ολυμπιακό εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ο οποίος τονίζει ότι αισθάνεται «πρακτικά και ηθικά δικαιωμένος», ενώ συμπληρώνει ότι: «ευτυχώς δεν χρειάστηκε, να ξεχάσουμε όσα ξέρουμε, και όσα είδαν τα μάτια μας - και όλη η φίλαθλη Ελλάδα». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ευτυχώς δεν ξεχάσαμε όσα ξέραμε…

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. μετά την κοινοποίηση της απόφασης αισθάνεται πρακτικά και ηθικά δικαιωμένος. Όλοι είδαμε τον διαιτητή να κατακυρώνει καλάθι, όλοι είδαμε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, και όλοι είδαμε την παραβίαση των κανονισμών με την χρήση μη εγκεκριμένου τρόπου για τον έλεγχο των φάσεων.

Ευτυχώς δεν χρειάστηκε, να ξεχάσουμε όσα ξέρουμε, και όσα είδαν τα μάτια μας - και όλη η φίλαθλη Ελλάδα. Και στην περίπτωση έφεσης, είμαστε βέβαιοι για την τήρηση της νομιμότητας".

Δείτε την επίμαχη φάση στο βίντεο που ακολουθεί στο 2.31.40.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα