Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Αιώνιοι» τελικοί... μέρος πρώτο!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Αιώνιοι» τελικοί... μέρος πρώτο!

bet365

Μετά την αναβολή της προκαθορισμένης ημερομηνίας του πρώτου τελικού στην Α1 Γυναικών, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13/5, 15:00, OSFPTV) με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ύστερα από πολλά χρόνια οι τελικοί στην Α1 Γυναικών θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Τόσο επειδή πρόκειται για «σύγκρουση» των «αιωνίων» αντιπάλων, όσο και επειδή οι αποστάσεις μεταξύ των δύο ομάδων έχουν μικρύνει αρκετά μετά και την ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

Μετά τα όσα συνέβησαν τα δύο τελευταία 24ωρα όσον αφορά την ημερομηνία τέλεσης του αγώνα, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό της σειράς (13/5, 15:00, OSFPTV) στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ με φόντο το 1-0 και το προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Πρόσφατα οι «ερυθρόλευκες» είχαν επιβληθεί του «τριφυλλιού» με 66-56 στην τελευταία αγωνιστική της regular season, με αποτέλεσμα να πάρουν και το πλεονέκτημα της έδρας στη σειρά «best of three» των τελικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΟΚ μετέφερε στις 13/5 τον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών!

Η μάνατζερ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ καταγγέλλει τον Γολέμη για ύβρεις και απειλές!

Χατζηνικολάου: «Θέλω να παίξω μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Χατζηνικολάου: Δικαιώθηκε από το CAS, συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Με τηλεοπτική μετάδοση ο πρώτος τελικός

Απίθανη ΕΟΚ: Αποφασίζει για τον 1ο τελικό γυναικών λίγες ώρες πριν το τζάμπολ!

Καπογιάννη: «Βιώσαμε αντίξοες συνθήκες στο ΣΕΦ» (pic)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα