Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Προς αναβολή ο πρώτος τελικός των «αιωνίων»

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Προς αναβολή ο πρώτος τελικός των «αιωνίων»

bet365

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πρώτος τελικός της Α1 Γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού (12/5, 15:00) αναμένεται να αναβληθεί και να μετατεθεί κατά μία ημέρα.

Η φιέστα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού (12/5) στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ αναμένεται να επηρεάσει και τον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία ζήτησε να αναβληθεί η πρώτη αναμέτρηση που θα κρίνει το φετινό πρωτάθλημα και αυτό διότι στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναμένεται να δώσουν το «παρών» φίλοι του Ολυμπιακού.

Οι πρώτες συζητήσεις που έγιναν την Τρίτη αφορούσαν αρχικά σε αλλαγή της ώρας. Η Αστυνομία πρότεινε σε πρώτη φάση ο τελικός να διεξαχθεί στις 12 το μεσημέρι ή 24 ώρες αργότερα. Καμία από τις δύο ομάδες δεν δέχθηκαν να γίνει το ματς τόσο νωρίς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι «πράσινοι» δεν ήταν θετικοί στο να διεξαχθεί το παιχνίδι στις 13:30.

Τελικά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή όσον αφορά την αλλαγή της ώρας, κάτι που σημαίνει ότι ο πρώτος τελικός των «αιωνίων» αναμένεται να μετατεθεί κατά μία ημέρα και να διεξαχθεί την Πέμπτη 13/5 (και ίδια ώρα) αντί για την Τετάρτη 12/5 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Η τελική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί το πρωί της Τετάρτης (12/5).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χατζηνικολάου: Δικαιώθηκε από το CAS, συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Με τηλεοπτική μετάδοση ο πρώτος τελικός

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 66-56: Οι... ερυθρόλευκες πήραν το ντέρμπι και το πλεονέκτημα έδρας

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα