Γιόκιτς: Οι Σέρβοι ελπίζουν πως θα τον έχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Γιόκιτς: Οι Σέρβοι ελπίζουν πως θα τον έχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Newsroom
Ο Νίκολα Γιόκιτς.

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς δήλωσε πως πρέπει να σκεφτεί αν θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως ο χρόνος ξεκούρασης που έχει στη φετινή off season γεννά αισιοδοξία στους Σέρβους.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό ενόψει του ρόστερ της Σερβίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ακούει στο όνομα, Νίκολα Γιόκιτς. Ο τρεις φορές MVP του NBA ολοκλήρωσε τη σεζόν του με τους Νάγκετς, μετά και τον αποκλεισμό στα ημιτελικά της Δύσης από τους Τίμπεργουλβς.

Κάτι που στη Σερβία μπορεί να φανεί ιδανικό, μιας και ο σταρ της θα έχει όλον τον χρόνο να ξεκουράσει το κορμί του. Θυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας και την κούραση από τους τελικούς, όταν και οδήγησε τους Νάγκετς στον τίτλο, ο Γιόκιτς προτίμησε να μην αγωνιστεί στις Φιλιππίνες.

Εκεί όπου η Σερβία πήρε τη δεύτερη θέση στο MundoBasket και στοχεύει σε ανάλογες επιτυχίες στο Παρίσι, με τον Γιόκιτς όμως στο ρόστερ της. «Προς το παρόν, όπως για τους άλλους υποψηφίους, τίποτα νέο... Όταν τελειώσει η σεζόν του μπάσκετ στην Ευρώπη, θα ανακοινώσουμε τους υποψηφίους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες» αναφέρει ο Πέσιτς στην εφημερίδα Informer.

Με την προετοιμασία των Σέρβων να ξεκινάει στις 17 του Ιούνη, από ατομικές προπονήσεις και στις 24 γίνεται η συνάντηση όλης της ομάδας, ενώ το τουρνουά στο Παρίσι είναι προγραμματισμένο από τις 27 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου. Με το διάστημα που μένει μέχρι τότε, από τη στιγμή που οι Νάγκετς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, να γεννά αισιοδοξία στις τάξεις των Σέρβων, όπως αναφέρουν και τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ της χώρας, πως θα έχουν μαζί τους τον Νίκολα Γιόκιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα