Gazzetta Awards: Στο Hall Of Fame ο Φασούλας (vid)

Νίκος Καρφής
Ο Φασούλας

bet365

Ο Παναγιώτης Φασούλας μπήκε στο Hall Of Game του Gazzetta για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και μπάσκετ.

Είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και από τους πιο κυριαρχικούς ψηλούς στη χώρα μας. Ο Παναγιώτης Φασούλας ήταν εκ των πρωτεργατών του έπους του 1987, όπου η Εθνική Ανδρών μπάσκετ κατέκτησε το Eurobasket στην Αθήνα.

Η... αράχνη που τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα, της Εθνικής, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, μπήκε στο Hall Of Fame του Gazzetta και τόνισε πως ξοδεύουμε λίγα χρήματα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και πρέπει να τον στηρίξουμε, γιατί πυραμίδα χωρίς βάση δεν υπάρχει. Επίσης μεταξύ άλλων ανέφερε πως η μεγάλη επένδυση αυτή είναι για να φύγουν από την παραβατικότητα τα παιδιά.

«Ευχαριστώ για την τιμή. Ο αθλητισμός είναι μια οικογένεια. Πολίστες, ποδοσφαιρικοί, μπασκετικοι. Έχουμε περάσει όλοι μεγάλες στιγμές αλλά και πίκρες. Αλλά συνεχίζουμε να αγαπιόμαστε. Θέλω να τονίσω στον κ. Υπουργό πως είναι καλό να τιμούμαστε, αλλά στις μέρες μας που πρώτο θέμα είναι η νεανική παραβατικότητα, υπαρχει μια ΜΚΟ που λέγεται αθλητισμός και πρέπει να σκεφτούμε καποια στιγμή να δοθεί το δικαίωμα στα παιδιά να κάνουν αθλητισμό.

Ξοδεύουμε λίγα χρήματα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και πρέπει να τον στηρίξουμε, γιατί πυραμίδα χωρίς βάση δεν υπάρχει. Η μεγάλη επένδυση αυτή είναι για να φύγουν από την παραβατικότητα τα παιδιά. Μπηκαμε σε χώρο καθαρό, μας άρεσε, παρασυραμε κόσμο μαζί μας. Αυτό πρέπει να δει η κυβέρνηση και το είχε πει στην τελευταία μας συνάντηση. Από τη βάση ξεκινήσαμε και φτάσαμε στην κορυφή» ανέφερε ο Παναγιώτης Φασούλας. To βραβείο το παρέλαβε από τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Λεπενιώτη.

 

Τελευταία Νέα