Ντουάιτ Χάουαρντ: «Αναζητεί ομάδα σε Ευρώπη και Αυστραλία»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ντουάιτ Χάουαρντ: «Αναζητεί ομάδα σε Ευρώπη και Αυστραλία»

bet365

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ αναζητά την επόμενη ομάδα του, εξετάζοντας τις επιλογές του στην Ευρώπη και στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με το «BasketNews», ο Ντουάιτ Χάουαρντ ψάχνει τον νέο «σταθμό» στην καριέρα του, εξετάζοντας τις επιλογές του τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αυστραλία.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην πρωταθλητής του ΝΒΑ, μετά και την μη πετυχημένη προσπάθεια του να επιστρέψει στο κατά πολλούς κορυφαίο μπασκετικό πρωτάθλημα του κόσμου, με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, φαίνεται πως θα κυνηγήσει την τύχη του στα ευρωπαϊκά παρκέ ή σε αυτά της Ωκεανίας.

Ο 37χρονος σέντερ από τις ΗΠΑ, αφού το 2022 ολοκλήρωσε 18 χρόνια παρουσίας στο NBA, έχοντας στο βιογραφικό του αρκετούς ατομικούς και ομαδικούς τίτλους, αγωνίστηκε στην Ασία και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Ταϊβάν, φορώντας τη φανέλα της Ταϊβάν Μπιρ Λέοπαρντς.

Στο παρελθόν έχει υπάρξει παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ, των Χιούστον Ρόκετς, των Ατλάντα Χοκς, των Γουάσιγκτον Γουίζαρντς και των Φιλαδέλφεια Σίξερς ενώ τη χρονιά του πρωταθλήματος με τους Λος Άντζελες Λέικερς μετρούσε κατά μέσο όρο 7,5 πόντους με 0,7 ασίστ και 7,3 ριμπάουντ σε 18,9 λεπτά συμμετοχής.

 

Τελευταία Νέα