ΕΟΚ: Στηρίζει τα σωματεία της ΕΣΚΑΘ

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΕΟΚ: Στηρίζει τα σωματεία της ΕΣΚΑΘ

bet365

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τη στήριξή της στην ΕΣΚΑΘ και τα σωματεία της, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Η ΕΟΚ στέκεται στο πλευρό της Θεσσαλίας και της ΕΣΚΑΘ, μετά τις εκτεταμένες καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και έπειτα από τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο, του Γενικού Γραμματέα, κ.Νικολόπουλου και του μέλους του ΔΣ και υπευθύνου Εθνικών Ομάδων κ. Ντικούδη με τη Διοίκηση της ΕΣΚΑΘ και των σωματείων αποφασίστηκε μία σειρά μέτρων στήριξης.

Η ΕΟΚ για τη Θεσσαλία

«Οι πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία, πέραν του τραγικού απολογισμού απώλειας ζωών και περιουσιών, προκάλεσαν καταστροφές και σε αθλητικές υποδομές και εγκαταστάσεις, αλλά και στα αθλητικά σωματεία της Θεσσαλίας γενικότερα. Η ΕΟΚ εξ αρχής δήλωσε την πρόθεσή της να συμπαρασταθεί στα σωματεία της ΕΣΚΑΘ και μετά από τηλεδιάσκεψη του Προέδρου κ. Λιόλιου , του Γενικού Γραμματέα κ. Νικολοπουλου και του μέλους του ΔΣ και υπευθύνου Εθνικών Ομάδων κ. Ντικούδη με τη Διοίκηση της ΕΣΚΑΘ και των σωματειων, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/9/2023, αποφασίστηκαν τα εξής μέτρα στήριξης:

** Αναστολή πληρωμής παραβόλων μεταγραφών για τις ομάδες Εθνικών και Τοπικών κατηγοριών της ένωσης, μέχρι 6/10, οπότε και ολοκληρώνεται η τρέχουσα δυνατότητα μεταγραφών.

** Κάλυψη του κόστους διαιτητών και κριτών για όλους τους αγώνες ανδρών και γυναικών, Εθνικών και Τοπικών κατηγοριών των ομάδων της ένωσης, πέραν αυτών του αναπτυξιακού που ήδη καταβάλλονταν σε όλη την Ελλάδα, για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος 2023-2024.

** Υλική υποστήριξη των ακαδημιών των ομάδων της ΕΣΚΑΘ με ενέργειες και πρωτοβουλίες της ΕΟΚ.

** Ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό, εκ μέρους της ΕΟΚ, για την εύρυθμη λειτουργία της Ένωσης και την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που έχει προκύψει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

Τελευταία Νέα